Dank aan deelnemers Fans-4-Justice!

Via deze wil de organisatie en het bestuur van de Fortuna-SC alle deelnemers aan de Fans-for-Justice tour zeer hartelijk danken. Samen hebben wij laten zien dat als je respect en vertrouwen krijgt dit voor iedereen een betere situatie is. Het geeft ons als fans een veel fijner en veiliger gevoel, het scheelt de gemeente en politie een hoop inzet van politiemateriaal, de belastingbetaler hoeft die onzinnige ME inzet niet te betalen en het imago van de voetbalfan wordt eindelijk eens uit het “criminele circuit”gehaald. Een dikke win-win situatie aldus. Hopelijk dat de politiek en de wetgever dit eindelijk eens inziet, want zoals een wijs man ooit eens zei “als je mensen als varkens behandeld, dan gaan ze zich op den duur er ook naar gedragen”.

Een speciaal woord van dank aan de aanwezige Genkies en Mvv fans. “Same believe, different colours”. Klasse dat jullie er waren.  Ook groot respect voor de Stadspartij die openlijk liet weten achter de gewone supporters te staan en zij hadden het volste vertrouwen dat deze tocht goed zou gaan: Mireille en Wil: thumbs up! Last but not least gaat onze dank uit aan de een super vrijwilliger die we bij deze toch even in het zonnetje willen zetten: de 60 jarige Roos! Ze haalde in haar eentje 264 handtekeningen op, Van Geleen-Zuid tot op Vak Oost. Ge-wel-dig!

Mensen die de petitie overigens nog willen tekenen kunnen hem hier downloaden , vul die in met zwarte pen en stuur die voor 5 november  terug naar webmaster@fortunahome.com .

Roos met haar eerste 156 handtekeningen! Hulde

Al is de leugen nog zo snel, de towel achterhaalt hem wel 🙂

Dhr. Veldhuis liep ook me 😉

Een mooie tocht in een mooie ambiance!

Veur altied Fortunees!

Op zoaterdigavond…

Kijk..a classic one!

en zo eindigt de dag waar die begon..in de BT 🙂