De Certificaten zijn er, hoe te verkrijgen?

Eind Maart’16  hebben ongeveer 800 Fortuna Sittard fans een certificaat van 36 euro , of een veelvoud daarvan, via de Fortuna SC besteld. De Fortuna SC heeft jullie geld toen enige tijd veilig beheerd en het bedrag pas omgezet in de aankoop van certificaten nadat Fortuna Sittard gered was. Dit waren spannende tijden, maar we mogen stellen dat we er succesvol zijn uitgekomen.

We hebben hiermee niet alleen de club aan een ogenschijnlijk prima positieve grootaandeelhouder geholpen (Isitan Gün heeft 85% van de aandelen gekocht), de fans hebben nu ook 5% van de aandelen (de certificaten) welke nu beheerd worden door het STAK (bestaande uit 5 bestuurders) , we gaan een Raad van Commissaris zetel krijgen en het Geel-Groen Aandeel blijft onverkort onderdeel van de juridische afspraken tussen de BVO en Fortuna SC. We mogen best een klein beetje trots op elkaar zijn!

Goed. Na het omzetten van de gelden in certificaten mocht de Supportersvereniging samen met het STAK  zich gaan bemoeien waar het normaal gesproken graag ver van wegblijft, notarissen, regels en papierwerk. Toch hebben we in de afgelopen periode alles netjes in kannen en kruiken gekregen en liggen de Certificaten, keurig netjes op naam, in de kluis van Fortuna SC. De certificaten zullen Zaterdag aanstaande tijdens de familiedag uitsluitend aan toonder (van de ID) worden uitgedeeld.

Afhalen van je persoonlijke certificaten.
Waar: De Fortuna SC stand in het stadion,
Wanneer: Zaterdagmiddag tussen 12.00-15.00

De Fortuna SC hecht er zeer veel waarde aan dat de certificaten bij de juiste persoon terecht komt. Dat betekent dat wij alleen certificaten uitgeven aan mensen die op onze lijst staan en die een geldig Identiteitsbewijs kunnen laten zien. Indien je voor anderen het certificaat wil afhalen kan dat, maar ook hiervoor geldt dat je dan het geldige ID van die persoon moet kunnen laten zien. In beide gevallen zal een kopie van de betreffende ID niet worden geaccepteerd.

We realiseren ons dat niet iedereen in de gelegenheid zal zijn het certificaat af te halen. Afhankelijk van het aantal zal de Fortuna SC na het weekend aangeven hoe de resterende Certificaten verkregen kunnen worden.

Extraatje: persoonlijk kado!
De Fortuna SC is super trots op jullie en heeft daarom besloten op eigen kosten een origineel en eenmalig kado voor de Certificaat houders te maken. Deze zal Zaterdag middag ook voor het eerst worden uitgedeeld.

Heb je vragen neem dan contact op met info@fortunasc.nl.