De fanshop presenteert mini-dress 2014/2015

Om het aanbod van merchandise actueel te houden worden elk seizoen steevast een aantal artikelen uitgebracht. Zo ook de mini-dress die je aan de binnenkant van je auto kunt ophangen.

Het ontwerp is natuurlijk conform het nieuwe tenue van Fortuna Sittard. Door het unieke karakter van het uitshirt is dit seizoen gekozen voor een tweezijdig ontwerp. Dat houdt in dat de voorkant van de mini-dress uit ziet als het thuisshirt, terwijl de achterkant uit ziet als het uitshirt.

Zoals gebruikelijk kost deze mini-dress €10,- en is vanaf heden te verkrijgen in de fanshos gelegen onder de Fernando Ricksen en de Oost tribune. Vooralsnog is de merchandise ook online te bestellen via www.allesvoordefan.nl

Officiële uitshirts & seizoensjaal
Net zoals de mini-dress wordt ook elk jaar een nieuwe seizoensjaal uitgebracht. Voor €12,50 is deze sjaal eveneens te koop in de fanshop(s).

Hoewel de thuisshirts nog niet in Nederland zijn gearriveerd, zijn de uitshirts wel in alle maten ruim voorradig. De uitshirts zijn voor €59,95 eveneens te verkrijgen in de fanshop(s), exclusief eventuele bedrukking. Het is uiteraard mogelijk om de shirts even te passen.

Bron: Fortuna Sittard Fanshop namens Maatjes Streetwear