Eindstand voetbalpoule 2017-2018

In 2017-2018 heeft Fortuna SC voor het eerst, in samenwerking met www.poules.com , een heuze voetbalpoule georganiseerd gedurende het gehele seizoen. Elke maand werd er om de maandprijs gestreden en gedurende het seizoen werd er uiteraard ook gestreden om het eindklassement. Nu de stofwolken van de play-offs om promotie/degradatie zijn opgetrokken, mag David Schulpen zich met recht de voetbalkenner binnen Fortuna SC noemen! Op een verdienstelijke tweede plek is Martijn Withoot geëindigd, met twee puntjes meer dan de nummer drie: Patrick van Kruchten.

De top drie krijgt van Fortuna SC een gratis lidmaatschap voor eredivisieseizoen 2018-2019. Daarnaast kunnen alle heren hun gewonnen consumptiebonnen (20 voor David, 10 voor Martijn en 5 voor Patrick) afhalen op de open dag. De consumptiebonnen kunnen opgehaald worden bij de stand van FortunaSC. Mochten er nog vragen zijn over de gewonnen prijzen, neem dan even contact op met Fortuna SC via info@fortunasc.nl .

Via deze weg willen we alle 357 deelnemers bedanken voor hun deelname aan de Fortuna SC voetbalpoule. De voetbalpoule zal volgend jaar weer worden voortgezet, maar dan in de eredivisie. Alle deelnemers krijgen hier t.z.t. bericht over via e-mail en daarnaast zal hierover uiteraard worden gecommuniceerd via de bekende kanalen.