FANS ZAMELEN GELD IN MET TOUR DE HANDHAVING 2.0

Mede door de massale support van de laatste weken speelt Fortuna wéér een jaar Eredivisie. En dat betekent ook dat Tour de handhaving een tweede editie krijgt. Wederom zamelen Nort Hesse, Yelle Tieleman en Joris van Duin geld in voor medefans die de financiële middelen niet hebben om een seizoenkaart te kopen.

Dit doen de drie supporters door op zondag 3 juli van Utrecht naar het stadion in Sittard te fietsen. Het is een tocht van 175 kilometer. Zij roepen fans en sponsoren op dit initiatief te steunen en geld te doneren. Zo zit het stadion volgend seizoen nog voller én kunnen fans die een pleziertje hard nodig hebben worden geholpen.

Doneren kan hier
Inmiddels is de actie van dit jaar twee dagen onderweg en heeft Tour de handhaving al 500 euro opgeleverd. Helpen jullie ook dit jaar weer mee door zoveel mogelijk geld te doneren? Op naar een voller stadion! Doneren kan HIER: https://www.geef.nl/nl/actie/tour-de-handhaving-2-0/donateurs

Vorig jaar leverde Tour de handhaving maar liefst 7.620 euro op. Door de korting die Fortuna gaf, konden hier 130 seizoenkaarten van worden gekocht. Een enorm succes, tekenend voor de warme Fortuna-familie.

Hoe worden de seizoenkaarten verdeeld?
Net als vorig jaar heeft Fortuna Sittard officieel bevestigd deze actie een warm hart toe te dragen en ons hierbij te ondersteunen. Hiervoor is Tour de handhaving de club enorm dankbaar. Zodra de fietstocht er op 3 juli 2022 op zit, dragen wij het volledige gedoneerde bedrag aan Fortuna Sittard over. De club verdeelt de seizoenkaarten.

Ontvangst bij stadion
3 juli 2022 vertrekken Nort, Yelle en Joris dus vanuit Utrecht. Zij zullen gevolgd worden door een heuse volgwagen van een vrouwenwielerploeg. Aan het einde van de middag hopen zij aan te komen bij het stadion van Fortuna Sittard. Dan wordt een (voorlopig) eindbedrag bekend gemaakt en een cheque aangeboden aan Fortuna Sittard.

Meefietsen?
Tijdens de eerste editie van Tour de handhaving fietsten ook Fortuna-spelers Mickäel Tirpan en Yanick van Osch mee. Onduidelijk is of zij dit jaar weer meefietsen. Dat heeft te maken met de voorbereidingen voor het seizoen 2022-2023.
Tour de handhaving krijgt veel vragen over mogelijkheden om (een deel van het parcours) mee te fietsen. Dat zouden wij geweldig vinden, ware het niet dat dit organisatorisch een behoorlijke kluif is. We moeten bijvoorbeeld rekening houden met materiaalpech, drank/eten en conditie. Het meest haalbare is daarom dat meefietsen vanaf de laatste pauze (in de buurt van Weert) mogelijk is.

De route
Tour de handhaving gaat van Utrecht naar het stadion van Fortuna. Er zijn twee pauzes, bij Den Bosch en bij Weert/Budel. De precieze route én pauzeplekken worden later bekendgemaakt.

Wie zijn Nort, Yelle en Joris?
Nort Hesse (34), Yelle Tieleman (33) en Joris van Duin (33) zijn drie Fortuna-supporters die al heel hun leven naar uit- en thuiswedstrijden van hun cluppie gaan. Het feit dat zij inmiddels al jaren ver buiten Limburg wonen, heeft daar niks aan veranderd. Daarnaast houden ze van wielrennen (kijken), maar stappen ze ook geregeld zelf op de fiets.
Meer informatie vind je hier: www.tourdehandhaving.nl

Bekijk hieronder de impressie van de tour de handhaving van vorig jaar!

#SAMENNAOVEURE

Geef een reactie