Fanshop met nieuwe Ricksen sjaal open vanaf 10.00 uur!

De competitie begint eindelijk weer. Zondag is het Fortuna Sittard tegen Vitesse Arnhem. De nummer 4 van de eredivsie. Een mooi moment om voor of na de wedstrijd de fanshop te bezoeken en je te voorzien van warme sjaal, muts,  trainingstrui of andere prachtige merchandise. Lees hier meer over de openingstijden en speciale actie (!) produkten!! 

Openingstijden Zondag as
Zondag rondom de eredivisie wedstrijd Fortuna Sittard Vitesse – Arnhem is de fanshop (gelegen bij de hoofdingang van het stadion) geopend vanaf 10.00 uur  ’s morgens. Tijdens wedstrijd en de rust is de fanshop gesloten.  Na afloop van de wedstrijd is de fanshop weer voor iedereen open, tot een uur na het laatste fluitsignaal.

Fernando Ricksen fan sjaal.
Als ode aan onze held brengt de fanshop een speciale sjaal uit voor Fernando Ricksen. De oplage is uniek, de prijs overigens ook, slechts 10 euro. Op = Op.

Fortuna fan CD “Gebaore & Getaoge”
De Fortuna Fan CD waarvan de opbrengsten geheel naar Kika zullen gaan ligt ook in de fanshop. De kosten van de 7 nummers tellende CD bedraagt slechts 5 euro  Gewoon doen!  De organisatie zal de opbrengsten van de CD aan Kika overhandigen voor aanvang van de thuiswedstrijd tegen Heerenveen.

Geef een reactie