Feedback en versterking communicatie(team) SC

Om ook onze online communicatie komend seizoen naar Eredivisie niveau te trekken, is het communicatieteam van Fortuna SC intern aan het kijken naar verbeteringen voor het seizoen 2018-2019. Naast onze eigen input is jullie mening ook zeer belangrijk. Jullie proberen we namelijk zo goed en kwaad als dat gaat duidelijk en volledig te informeren. We willen jullie daarom het volgende vragen:

– Allereerst zijn wij erg benieuwd naar hoe jullie de online uitingen van Fortuna SC ervaren. Is informatie duidelijk of juist niet? Motiveer ook waarom iets goed is of op waarom iets beter kan. Het fijnste zou zijn dat ook jullie proberen mee te denken over verbeteringen: suggesties en ideeën zijn altijd van harte welkom. Hoe meer (haalbare) verbeteringen, hoe beter. Wij bekijken vervolgens intern of dit mogelijk is.

– Om verbeteringen toe te passen en nieuwe, toffe communicatie-ideeën uit te voeren, zijn wij uiteraard ook afhankelijk van en dus op zoek naar mankracht. Dus heb je ideeën en/of ben je handig met teksten, videomontage, grafisch ontwerp, fotografie, sociale media als Facebook of Twitter en heb je tijd over om ons daarmee te helpen? Meld je dan aan om het communicatieteam van Fortuna SC te versterken. Met meer mensen kunnen we jullie immers nog beter op de hoogte houden van alles wat voor de Fortuna-fan en het Fortuna SC-lid van belang is.

Zowel beargumenteerde feedback, oplossingen, ideeën als aanmeldingen voor het communicatieteam kunnen gemaild worden naar: communicatie@fortunasc.nl onder vermelding van: ‘communicatie Fortuna SC’.

Wil je op allerlei manieren door Fortuna SC voorzien worden van informatie? Volg ons dan ook op Twitter, Facebook en Instagram:

https://twitter.com/vrouwefortuna

https://www.facebook.com/FortunaSupportersCollectief

https://www.instagram.com/fortunasupporterscollectief/