Financiële gegevens afscheid Mark van Bommel

Vrijiwlligers, sponsoren bedankt!!!!

Op vrijdag 13 september 2013 speelde Fortuna Sittard in eigen stadion tegen een All-star team samengesteld door scheidend voetbalreus Mark van Bommel. Naast een hele prettige dag voor genodigden amuseerden zich plusminus 10.000 Fortunezen op de tribunes van het Offermans-Joosten stadion.

Geweldige PR voor Fortuna Sittard als ook een financiële duw in de rug van jewelste. De afscheidswedstrijd van Mark van Bommel leverde Fortuna Sittard onder de streep een netto positief eindresultaat op van € 68.384,75!

Dit geweldige bedrag kwam mede door stand door de inzet van vele vrijwilligers en sponsoren van onze club. Teveel mensen en bedrijven om op te noemen eigenlijk maar ik zal niemand voor de kop stoten als ik Mathijs Beckers en John van Bommel specifiek benoem.

Grote klasse en diep respect.

Nawoord: John van Bommel is inmiddels bij een andere actie weer lekker op dreef. De teller van zijn veiling 2.0 staat inmiddels alweer op € 90.581,- . De vader van en bestuurslid van Fortuna SC : “Vooral de lingerie loopt als een tiet!”. Het is maar dat u het weet, klik hier voor de veiling 2.0

Auteur: Fortuna SC, Edgar Lucassen