Fortuna All Stars tegen Fortuna Sittard, deel I

Fortuna All Stars tegen Fortuna Sittard

Mark van Bommel  kan terug kijken op een geweldige carrière die hem tot in de top van het mondiale voetbal heeft geleid. Hij is met elke ploeg kampioen geworden en heeft iedere denkbare prijs gewonnen. We hebben hem allemaal sinds zijn vertrek bij Fortuna gevolgd. Hem zien schitteren bij de grootste clubs van de wereld, maar we onze grootste clubheld is Fortuna niet vergeten. Zijn ware afscheid van het betaald voetbal, als speler, zal plaats vinden in ons stadion op vrijdag 13 september 2013.

Samen met een door zijn vader samengesteld team van Fortuna All Stars zal hij het opnemen tegen het huidige Fortuna Sittard. Het team van Mark zal bestaan uit spelers met wie hij bij Fortuna gespeeld heeft. Deze spelers zullen zelf ook in het zonnetje gezet worden.

Het wordt een fantastische avond met veel clubiconen en een echte Fortuna sfeer. Iedere clubheld zal met gepaste eer worden ontvangen. We mogen trots zijn op deze spelers en dat ze de prachtige historie van onze club hebben verrijkt. Ze zullen dan ook op een hele mooie manier in het zonnetje gezet worden.

Let in de komende weken op deze pagina, meer informatie zal beschikbaar worden over de kaartverkoop. Ook zullen elke twee/drie dagen Fortuna All Stars bekend gemaakt worden.

Samen gaan we Mark een fantastisch afscheid geven!

– Deelnemen
– Delen

– Nodig al familie en vrienden uit

Zorg dat je er bij bent!!!!

Auteur: Fortuna SC, Mathijs Beckers