Fortuna SC bedankt Wil Krekels

Daar waar de politiek naar buiten toe vaak niet de beste vriend is van ons Fortuna Sittard, zijn ook op deze regel uitzonderingen. Nadat Fortuna een aantal maanden naar volle tevredenheid trainde in Spaubeek op het aldaar aanwezige kunstgras, moest men noodgedwongen op zoek naar een nieuwe trainingsaccomodatie. Daar er niet van de ene dag op de andere dag een oplossing werd gevonden, week men uit naar Buchten, alwaar de nieuwe kantoren en kleedruimtes in aanbouw zijn.

De velden daar zijn deze zomer deels nieuw ingezaaid, maar na een paar dagen trainen was al snel zichtbaar dat trainen op een goede ondergrond hier niet mogelijk was.

Nieuwbakken CDA raadslid Wil Krekels (afkomstig van de Stadspartij) schoot Fortuna te hulp en ging een politiek gevecht aan om Fortuna aan een goed trainingsveld te helpen. En dat gevecht leverde Fortuna uiteindelijk de mogelijkheid op om in Sanderbout, wederom op kunstgras, nu voorlopig te kunnen gaan trainen.

Waar voorzitter Masset en trainer van Vossen hem al persoonlijk bedankten in een eerder stadium voor de bijdrage, wil Fortuna SC dat hierbij ook doen.

Wil, bedankt voor je inzet wederom !!

Fortuna SC, Harald