Fortuna SC op jaarmarkt Maasbracht (zondag as)

Het seizoen mag sportief dan over zijn, de supporters knokken (wel) door om onze club de beste kansen te geven volgend seizoen beter beslagen ten ijs te komen. Zo is de Fortuna SC bezig met de vorming van het STAK bestuur en binnenkort ook een RvC zetel (gouden aandeel), zijn we in gesprek met Fortuna Sittard om  verbeterde prijzen voor de Seizoenskaarten voor volgend seizoen te krijgen, ondersteunen we de supportersdag in Sanderbout, zijn we begonnen met het jaarlijkse mini voetbal toernooi op 4 juni voor te bereiden en staan we Zondag as op een van de mooiste jaarmarkten van Limburg: Maasbracht!

Uiteraard is Maasbracht de energieke broedplaats van de Fortuna Sittard familie van Bommel, maar ook van alleskunner Peter Schols!!! Alleen al daarom zal de Fortuna SC hier uit respect voor deze kanjers acte de presence geven. Maar we willen de bezoekers van de Markt ook kennis laten maken met Fortuna Sittard merchandise, enkele leuke speciaal bierpakketten (uit Sittard!), Jelti dart en natuurlijk met de Fortuna SC.

Heb je dus nog geen invulling aanstaande zondag? Kom dan naar het centrum van Maasbracht tussen 11.00 en 17.00 en snuffel tussen de kraampjes en ja…uiteraard kom je ons dan tegen!

geel groene groeten!

Fortuna SC