Fortuna SC passeert grens van 800 leden!

We zijn verheugd te mogen mededelen dat Fortuna SC op dit moment de grens van 800(!) leden is gepasseerd! Op 1 juli 2017 zijn we gestart met 421 leden, dit aantal is in minder dan twaalf maanden bijna verdubbeld! Uiteraard hopen we ook in het seizoen 2018-2019 weer veel nieuwe leden te mogen verwelkomen en uiteraard hopen we dat alle nieuwe leden van dit seizoen ook volgend seizoen lid blijven van de mooiste supportersvereniging van Nederland.

Omdat de aanmeldingen nog altijd binnen blijven stromen, hebben we besloten om de inschrijving voor het seizoen 2018-2019 per vandaag te openen! Ben je nog geen lid van Fortuna SC, dan verwijzen we je graag naar deze pagina waarop je alle voordelen kunt zien die onze leden elk seizoen krijgen. Hieronder vallen voorrang op het kopen van tickets bij uitwedstrijden en stemrecht op basis van het gouden aandeel dat Fortuna SC heeft in Fortuna Sittard. Ben je al bekend met alle voordelen en wil je je direct inschrijven? Klik dan hier voor het online inschrijfformulier, waarmee je binnen één minuut lid bent van Fortuna SC!

Pakketwijziging

Ten opzichte van de vorige seizoenen heeft Fortuna SC één pakketwijziging doorgevoerd, namelijk de uitbreiding van de leeftijdscategorie van het ‘youth’-pakket. Voorheen vielen jeugdige supporters tot en met 15 jaar onder dit pakket, vanaf heden vallen alle jeugdige supporters tot en met 17 jaar onder dit pakket. Hiermee sluit Fortuna SC haar leeftijdscategorieën meer aan bij de seizoenkaarten van Fortuna Sittard. Fortuna SC zal zelf deze nieuwe indeling toepassen op het bestaande ledenbestand.

Ben je al lid?

Dan hoef je uiteraard niet opnieuw lid te worden: je lidmaatschap loopt automatisch door!

We wensen iedereen een rustige en ontspannen zomer toe, want we gaan vanaf 10 augustus knallen met z’n allen!

Ledenadministratie Fortuna SC