Fortuna SC voetbalpoule 2023-2024

De Fortuna SC voetbalpoule gaat weer van start! Lees hier alles over hoe je maandelijks mee kunt spelen voor leuke prijzen uit de fanshop!

Laat zien dat jij de Fortuna supporter bent met de meeste eredivisie kennis en doe mee aan onze gratis voetbalpoule. Ben je lid van Fortuna SC, dan maak je ook nog eens kans op schitterende (maand)prijzen! De poule is heel gemakkelijk te vinden via www.poules.com/fortunasc . Alvorens te kunnen deelnemen aan de voetbalpoule, dien je uiteraard een account aan te maken. Wij willen je vriendelijk verzoeken je aan te melden met je naam en voornaam , zodat wij kunnen verifiëren dat de persoon die het maand- en/of eindklassement wint ook daadwerkelijk lid is van Fortuna SC. Indien je meedoet met een alias, doe je niet mee om de prijzen.

Spelregels.
Nadat je je hebt aangemeld, kun je beginnen met het spel. Het doel van de voetbalpoule is om alle wedstrijden van de eredivisie (per speelronde) te voorspellen, in die zin dat je dient aan te geven wie de betreffende wedstrijd wint of dat de wedstrijd zal eindigen in een gelijk spel. Omdat wij natuurlijk allemaal supporters zijn van Fortuna Sittard, dien je de wedsrijden van onze trots wel volledig – dus met uitslag – te voorspellen. Daarnaast dien je bij elke wedstrijd van Fortuna Sittard te voorspellen wie die wedstrijd de meeste doelpunten zal maken aan de zijde van Fortuna Sittard. Tevens dien je eveneens aan het begin van de maand te bepalen welke teams de meeste doelpunten maken en tegen krijgen. Ook dien je te voorspellen welk team de meeste en minste gele en rode kaarten pakt

Uiteindelijk gaat het erom wie er aan het einde van het seizoen het eindklassement wint. Echter, het eindklassement is niet een ‘optelsom’ van alle individuele speelronden. Elke maand wordt er gespeeld om het maandklassement en uiteindelijk bepalen alle maandklassementen tezamen het eindklassement, waarbij de hoogst geplaatste spelers van het maandklassement bonuspunten (‘royals’) krijgen toegekend. Op deze manier wordt voorkomen dat wanneer je één keer je uitslagen vergeet in te vullen, je direct op een onoverbrugbare achterstand komt te staan in het totaalklassement. Tevens wordt op deze manier voorkomen dat ook al staat een deelnemer na 10 speelrondes ver bovenaan, de spanning voor het gehele seizoen uit de poule verdwijnt, omdat er elke maand opnieuw gepresteerd dient te worden om in aanmerking te komen voor een plek in de top drie van het eindklassement.

Daarnaast zullen we elke maand ook een prijs uitreiken aan de winnaar van het maandklassement. Sta je aldus op achterstand in het eindklassement, dan blijf je toch elke maand weer meespelen om de prijzen. De maandprijzen zullen gaande het seizoen zichtbaar worden in de poule door op de troffee te klikken naast de nummer 1 in het klassement. Voor meer informatie over de spelregels en de puntentelling, klik je hier .

De prijzen voor het totaalklassement en de maandklassementen worden lopende het seizoen bekend gemaakt, mede in afwachting van nieuwe items in de fanshop.

Ben je nog geen lid van Fortuna SC, maar wil je wel meespelen om de prijzen? Klik dan hier om je online aan te kunnen melden! Let op: na aanmelding doe je pas mee voor de prijzen vanaf de maand na de maand waarin je je hebt ingeschreven. Ter illustratie: wil je in september meedoen om de maandprijs, dan dien je je uiterlijk 31 augustus in te hebben geschreven. Om mee te doen voor de prijzen uit het totaalklassement, dien je minimaal drie maanden lid te zijn van Fortuna SC.

Heb je vragen over deelname aan de voetbalpoule? Stel ze dan gerust door een e-mailtje te sturen naar mark.arntz@fortunasc.nl

Ten slotte willen wij een woord van dank richten aan de mannen van poules.com, die deze gepersonaliseerde poule voor het zevende opeenvolgende jaar voor ons hebben mogelijk gemaakt: klasse!

Geef een reactie