Fortuna SC zoekt sponsoren!

Het seizoen 2015-2016 zit er weer op. Daar waar we allen in juli 2015 zeer positief gestemd waren omtrent de ontwikkeling van de club (met name de selectie), bleven ook dit seizoen de resultaten uit. Een en ander leidde in oktober 2015 tot het ontslag van trainer Peter van Vossen en tot de aanstelling van Ben van Dael. De gestage toename in resultaten werd helaas overschaduwd door de financiële problemen: Fortuna Sittard had per direct een bedrag ter hoogte van € 900.000 nodig om het seizoen überhaupt te mogen uitspelen. Velen dachten dat dit het einde betekende van Fortuna Sittard, maar niets bleek minder waar. Binnen ‘no-time’ werd het benodigde bedrag binnengehaald, waarvan maar liefst +- € 125.000 afkomstig was van de belangrijkste stake-holders van de club: de supporters! Uiteraard hebben onze sponsoren hier een grote bijdrage aan geleverd: dankzij hun bijdrage hadden (en hebben) wij de mogelijkheid (met name door middel van onze website) om in een kort tijdsbestek een enorm publiek te mobiliseren dat bereid bleek een hele hoop certificaten af te nemen. Als klap op de vuurpijl de thuiswedstrijd tegen FC Oss, alwaar bleek dat de Fortuna familie altijd achter haar club zal blijven staan, in goede en slechte tijden!

Ook dit seizoen is Fortuna SC weer voornemens haar steentje bij de dragen aan (de opbouw van) Fortuna Sittard. Daar waar vele handen licht werk maken, geldt ook voor ons dat alle kleine beetjes financiële steun ons enorm op weg helpen. Uiteraard heeft Fortuna SC u veel te bieden: denk hierbij met name aan de exposure van uw bedrijfsnaam op onze prachtige website en ons zeer druk bezochte forum. Heeft dit u nieuwsgierig gemaakt naar de mogelijkheden welke Fortuna SC u allemaal te bieden heeft op het gebied van sponsoring? Klik dan hier ! Tevens kunt u contact opnemen met Fortuna SC via sponsoring@fortunasc.nl of een kijkje nemen op onze sponsorpagina .

Ten slotte een dankwoord aan de sponsoren welke Fortuna SC afgelopen seizoen wederom hebben gesteund. Al deze sponsoren zullen door Fortuna SC op gepaste wijze worden bedankt en benaderd richting het komende seizoen.

Op naar betere tijden!

Namens Fortuna SC,

Mark Arntz