Uitreiking Certificaten gestart, check je mail!

Update – uitreiking certificaten
In de afgelopen maanden heeft de complete Fortuna familie weer de schouders eronder gezet. De benodigde gelden zijn verzameld, in ruil daarvoor hebben bijna duizend mensen een of meerdere certificaten afgenomen. Onder deze mensen natuurlijk heel veel Fortuna fans, maar ook bevriende supportersgroeperingen uit Genk, Portsmouth en Köln en voetballiefhebbers uit de andere kant van Nederland hebben geweldige bijdragen geleverd.

uitreking gestart op 11 juli, check je email!
Op maandag 11 juli is er een mailing verstuurd  naar alle certificaathouders. Hierin wordt gevraagd de persoonsgegevens zoals deze bij ons bekend zijn te controleren. Eventuele wijzigingen kunnen dan ook worden doorgegeven. Email niet ontvangen? Controleer je ongewenste email en spamfolder.

Wanneer je niets hebt binnengekregen vragen we je een email te sturen aan joep.pustjens@fortunasc.nl met een afschrift van je betalingsbewijs aan Fortuna SC en je volledige naam. Fortuna SC kan dan de betaling controleren en je ontbrekende gegevens aanvullen. Aansluitend zullen de certificaten geprint worden voor uitreiking. De exacte data hiervoor worden later gecommuniceerd, we streven ernaar alles gereed te hebben voor de open dag.

Een extra cadeau namens Fortuna SC!
Om iedereen te bedanken voor zijn of haar steun aan onze Trots heeft Fortuna SC besloten op eigen initiatief een uniek collectors item te produceren. Dit collectors item wordt alleen aan certificaathouders verstrekt. Zo kan iedereen zien dat jij een stukje eigenaar bent van de mooiste club ter wereld! De productie van het item is in verband met de kosten pas na 15 juni in gang gezet, we doen ons best dit cadeau ook tijdens de open dag te kunnen uitreiken.

Bestuur Fortuna SC en STAK bestuur