Fortuna Sittard Doe Dag in Sittard-Oost

UITNODIGING

Eerste Fortuna Sittard Doe Dag in Sittard-Oost

12 april van 13:00 tot 16:00 uur

BOSS Park in Sittard-Oost

Dit jaar vindt op 12 april de Fortuna Sittard “Doe Dag” plaats in het BOSS park in Sittard-Oost. In het kader van leefbaarheid in de wijk en het “wij” gevoel wordt deze dag georganiseerd. De afgelopen jaren raken mensen meer en meer vervreemd van elkaar, Fortuna Sittard wil in samenwerking met de gemeente, Fortuna SC en andere verenigingen proberen de cohesie in de wijk te versterken. Om elkaar beter te leren kennen wordt middels de Fortuna Sittard Doe Dag een platform gecreëerd voor jong en oud.

De eerste Fortuna Sittard Doe Dag vindt plaats op 12 april van 13:00 u tot 16:00 u in het BOSS Park gelegen aan de Bachstraat in Sittard Oost.

Tijdens dit evenement zijn alle leerlingen van zes tot en met twaalf jaar welkom om deel te nemen aan onder andere voetbalclinics met de spelers van het eerste elftal van Fortuna. Ben je een jaartje jonger of ouder, daar doen we niet moeilijk over, ook dan mag je natuurlijk deelnemen.

Op de Doe Dag worden veel pure voetbalactiviteiten georganiseerd. Naast de clinic met het eerste elftal worden er voor de meisjes speciale oefenvormen georganiseerd met de dames van Fortuna. Ook wordt er een wedstrijd gespeeld tussen een gehandicaptenteam en het eerste elftal van Fortuna Sittard. Daarnaast kun je ook deelnemen aan andere sporten. Onder meer hockeyclub SCOOP, atletiekvereniging Unitas, tennisclub Oriënt en handboogvereniging De Alpenjagers presenteren zich tijdens de Doe Dag.

Deelnemers aan de Doe Dag ontvangen tevens een gratis toegangskaart voor de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Almere, op paasmaandag 21 april aanvang 14.30 uur.

Aanmelden!

Schrijf je snel in! Stuur een mail naar mvo@fortunasittard.nl en vermeld hierbij je naam, geslacht en leeftijd. De uiterste inschrijfdatum is dinsdag 8 april.

Op zaterdag 12 april verwachten we je uiterlijk om 12.45 uur, bij voorkeur in sportkleding, op de accommodatie van Sporting Sittard ’13 aan de Bachstraat. Deelname is uiteraard gratis.

Deze dag wordt georganiseerd door Fortuna Sittard in samenwerking met de gemeente, Fortuna SC, sportstichting, scholen en sportverenigingen om de cohesie in de wijk te vergroten. Middels de “Doe Dag” wil Fortuna Sittard bijdragen aan de maatschappij. Deze dag zal begeleid worden door leerlingen van het CIOS.

Auteur: Fortuna SC, Rick Gruijters / Foto’s van opening Johan Cruyff Court (2013) met training van het dameselftal van Fortuna Sittard.