Gratis junior cap of blik Fortuna Energy drink?

Zondag 3 augustus wordt in en rond het Fortuna stadion de traditionele Open Dag van Fortuna Sittard georganiseerd. Tussen 12:00 en 17:00 zijn er diverse activiteiten gepland, maar er zijn ook verschillende Fortuna gerelateerde kraampjes ingericht.

Praktische tip: Er is geen gelegenheid om op de open dag te pinnen.

Speciale actie: gratis junior cap of blik Fortuna Energy Drink
Speciaal voor de Open Dag heeft de Fortuna Sittard Fanshop een aantal interessante acties voorbereid. Bij aankoop van het junior uit shirt ontvang je een gratis bijpassende junior pet! Voor alle andere artikelen uit de Macron kledinglijn ontvang je een gratis blik Fortuna Energy Drink.

De Fortuna Sittard Fanshop heeft maar liefst drie kraampjes aanwezig tijdens de open dag. Hier volgt een overzicht van de activiteiten per kraam.

Kraam 1: Officiële Macron/Fortuna Sittard kledinglijn
Bij deze kraam kunt u terecht voor de gehele 2014/2015 kledinglijn van Fortuna Sittard. Naast de tenues worden dit jaar ook trainingspakken, jassen, t-shirts, polo’s en diverse andere artikelen aangeboden uit de officiële collectie.

Het nieuwe uitshirt is in ruime voorraad aanwezig. Het nieuwe thuisshirt zal (na de presentatie) als demo worden getoond en kan eveneens besteld worden. De eerste levering thuis shirts wordt in de 2e week van augustus verwacht.

Kraam 2: De Fortuna Sittard Fanshop
In de fanshop kunt u tercht voor een breed assortiment aan Fortuna Sittard fanartikelen. Denk aan t-shirts, fansjalen, petten, telefoon hoesjes, stickers en sleutelhangers. Een nieuw artikel is de seizoensjaal 2014/2015, welke voor €12,50 wordt aangeboden.

Kraam 3: Grootse uitverkoop van fanartikelen
Om het seizoen fris te beginnen heeft de fanshop besloten diverse producten in de uitverkoop te zetten. Het gaat om t-shirts, petten, mini/auto tenues, rompertjes sjalen en diverse andere producten. Al deze artikelen zijn voor slechs €5,- of €10,- te koop.

Bron: Fortuna Sittard Fanshop / Maatjes Streetwear