Hofland in Zitterd Allein Podcast: “We gaan ons handhaven”

Sinds kort staat er wekelijks een podcast geheel in het teken van Fortuna Sittard online. De “Zitterd Allein Podcast” praat je bij over alles dat op het veld en daarbuiten gebeurt!

Sinds twee maanden is een vijftal Fortuna supporters begonnen met de Zitterd Allein Podcast: een onafhankelijke podcast volledig in het teken van Fortuna Sittard. Na een kleine twee maanden sinds de start van het project, werd de eerste special guest verwelkomd. Niemand minder dan assistent-trainer Kevin Hofland schoof op een woensdagavond in Geleen aan voor een openhartig gesprek.

Het initiatief om in de podcast te komen, lag grotendeels bij Hofland zelf. In de weken ervoor heeft hij alle afleveringen beluisterd en ook de nodige op- en aanmerkingen daarover gedeeld. Hofland kwam niet alleen naar de opname, maar had ook perschef Amy Vroemen bij zich. De vooraf opgestelde vragen hoefden niet doorgesproken te worden en dus kon het gesprek meteen beginnen.

Al vrij snel kwam Hofland met informatie die voor veel supporters nieuw is. Zo werd er een week later gestart met de voorbereiding op het nieuwe seizoen, omdat de selectie nog te klein was. Leuk feitje: voor de opname waarschuwde hij nog dat hij elk moment gebeld kon worden, bijvoorbeeld omdat er beelden van beoogde nieuwe spelers bekeken moeten worden. Fortuna zal haar slag op het laatste moment moeten slaan, om spelers die geen gehoopte transfer konden maken voor de club te winnen.

Verder werd er in het gesprek ingegaan op de rollen van de trainers onderling, nieuwe spelers, wat er nodig is om een stabiele middenmoter te worden, speelwijzen en tactieken en de verwachting voor het komende seizoen. Hofland zelf is absoluut positief gestemd. Zijn ploeg ligt op schema qua ontwikkeling en zal zich dit jaar wederom weten te handhaven.

Luister de podcast via Soundcloud via deze link!

Alle afleveringen vind je hier. Wil je er geen missen? Abonneer je op de gratis WhatsApp service en krijg een melding bij elke nieuwe podcast.

Geef een reactie