INFO: VVV-Venlo – Fortuna Sittard

De buscommissie van het Fortuna Supporters Collectief organiseert, bij voldoende deelname, een niet-verplichte buscombi naar het uitduel van Fortuna Sittard tegen VVV Venlo op vrijdag 15 april 2016.

Inschrijven buscombi
Inschrijven voor de niet-verplichte buscombi is mogelijk door contact op te nemen met de buscommissie van Fortuna SC via 06 – 38130110.

Kosten
De kosten voor de buscombi zijn € 22,- voor leden van het Fortuna Supporters Collectief. Niet-leden betalen € 27,-. LET OP: Er dient contant betaald te worden tijdens inschrijving, betalen in de bus is niet mogelijk!

Vertrektijd bus
De bus vertrekt naar Venlo op vrijdag 15 april om 17.45 uur vanaf de voorzijde van het Fortuna Sittard Stadion.

Meer informatie
Heeft u vragen of wenst u meer informatie over de busreis, neem dan gerust telefonisch contact op met de buscommissie van het Fortuna Supporters Collectief via 06 – 38130110. Zij beantwoorden uw vragen graag.

Aanschaf omwisselbiljetten verplichte autocombi
Van 11 tot en met 15 april zijn de kaarten verkrijgbaar tijdens kantooruren (09:00 -17:30) op de administratie van Fortuna Sittard in Buchten. De omwisselbiljetten voor de autocombi kosten € 9,00 per stuk.

Houdt er rekening mee dat er op de wedstrijddag geen losse kaarten verkrijgbaar zijn aan de kassa’s van het uitvak van de Koel in Venlo. Wij verzoeken iedereen met klem om zoveel mogelijk samen te reizen. Vanwege een beperkt aantal parkeerplaatsen bij het uitvak kunnen wij maar een beperkt aantal pakeerkaarten uitgeven voor deze wedstrijd. Als deze op zijn kunnen wij geen omwisselbiljetten meer verkopen!

Omwisselen

Het omwisselen zal op de wedstrijddag tussen 18.45 u en 19.00 u plaatsvinden op parkeerplaats Spik aan de A73 tussen de Roertunnel en de Swalmentunnel. Van daaruit is het nog ongeveer 20 minuten rijden naar Stadion de Koel in Venlo.

Heb je nog geen omwisselbiljet? Koop deze dan snel of geef je op voor de bus naar Venlo en steun onze jongens in Venlo tijdens onze een-na-laatste Awayday!