Informatie en activiteiten voor Fortuniors!

Beste Fortunior,

Als eerste super te gek dat ook jij lid bent geworden van de Kidsclub van het Fortuna Supporters Collectief. Van harte welkom! Wij gaan dit seizoen erg ons best doen om jou en je mede-Fortuniors spannende en leuke Fortuna ervaringen te laten beleven. We zullen dit onder andere gaan doen door met enige regelmaat je middels een mailing –waarvan dit de eerste is- een update te geven.

Wil jij ook op de webpagina van Fortunasc.nl?
Als het goed is heb je de eerste editie van ons Supporters Magazine en onze website Fortunasc.nl al gezien. In beide communicatie middelen hebben we aandacht besteed aan de groeiende club van Fortuniors. Uiteraard willen we dit nog heel graag verder uitbouwen. Heb jij ideeën daarover of wil jij graag een bijdrage leveren? Dat kan…! Indien je bijvoorbeeld op de FortunaSC Fortuniors website met je naam en foto wil, dan kan dat heel makkelijk door een geel-groen getinte foto van jezelf te sturen naar Remco.lucassen@fortunasc.nl. Sta jij toch maar even trots op de mooiste site die er is!

De Kids sjaal is in de maak!
We willen je alvast melden dat we samen met onze nieuwe hoofdsponsor “Jamin Sittard” bezig zijn met het ontwerpen van een unieke Kids sjaal. Deze prachtige sjaal is onderdeel van je pakket. De volgende keer zullen we onze nieuwe hoofdsponsor Jamin–en de bijbehorende veranderingen- wat meer in het zonnetje zetten en zullen we ook aangeven hoe en waar de Fortunior sjaal voor jou gratis verkrijgbaar is.

Deelnemen aan de line-up of mascotte van de dag!
Een van de meest spannende belevenissen is toch wel deelnemen aan de line-up. We proberen er zo’n tien per jaar te organiseren. Jij staat dan op het veld en je verwelkomt de spelers die het veld op gaan. De eerste line-up van dit seizoen –welke inmiddels geheel volgeboekt is tijdens de Open Dag- zal plaats vinden op 08-09-2013 (thuiswedstrijd tegen Helmond Sport). Wil je met een volgende meedoen? Geef je belangstelling dan door via de mail fortuniors@fortunasc.nl en dan plaatsen we je direct op de lijst. Geef gerust ook eventuele voorkeursmomenten aan, zodat we daar rekening mee kunnen houden.

Ook bieden we je de mogelijkheid om mascotte van de dag te zijn. Mascotte betekent dat je rondom de wedstrijd begeleidt word door medewerkers van Fortuna Sittard. Je start in de “Bert van Marijk zaal” en ongeveer drie kwartier voor de wedstrijd ga je dan de catacomben in en kleed je je om. Daarna ga je dan een balletje trappen met de reservespelers! Hier mogen ook video en foto’s van gemaakt worden, zodat je die later trots aan je familie en vriendjes kunt laten zien! Ongeveer 5 minuten voor het begin van de wedstrijd mag je samen met de scheidsrechter en de twee teams het veld op! De wedstrijd mag je bekijken vanaf de hoofdtribune en na afloop sluit je deze spannende dag af in de “Mark van Bommel zaal” . Een echt avontuur! De eerste Mascotte mogelijkheid is op 2 september 2013 (thuiswedstrijd tegen Willem II) . Er zijn geen kosten voor leden van de FortunaSC. Vragen of opgeven kan via fortuniors@fortunasc.nl.

Je vriendjes ook lid worden?
Willen je vriendjes, vriendinnetjes, nichtjes of neefjes ook meedoen? Dat kan. Voor slechts 12 euro per jaar ben je al lid. Met de 10,- euro korting op je SCC (kortingsactie geldig tot 1 september!) is dat dus eigenlijk nog maar 2,- euro! Gewoon doen dus. Opgeven is echt heel eenvoudig. Lees hier de procedure en/of Download het aanmeldingsformulier van onze site (fortunasc.nl) en stuur dit volledig ingevulde en ondertekende formulier (uiteraard ook door je ouder(s) naar het secretariaat van Fortuna Supporters Collectief p/a Postbus 189, 6130 AD Sittard of mail het naar ledenadmin@fortunasc.nl. Ook kun je je inschrijven tijdens evenementen.

Tot slot. Ben je Fortunior lid en heb je de mailing deze week niet gehad? Geef dan je juiste email adres door aan onze ledenadministratie (ledenadmin@fortunsc.nl) zodat je de volgende mailings persoonlijk ontvangt.

We hopen je binnenkort te mogen begroeten!

Jo en Joep Pustjens FortunaSC / Fortuniors