Jamin trakteert tegen Helmond Sport!

De FortunaSC is zeer trots op haar recent afgesloten partnership met Jamin Sittard. Deze relatie past prima in de visie van het platform om langdurige win-win constructies met elkaar aan te gaan. Zo zal Jamin een heuse Fortuna Sittard hoek in haar winkel in Sittard gaan maken. Deze winkel ligt  op de Gruizenstraat 10 (tussen Tempelplein en Markt in). Fortunafans en natuurlijk leden van de FortunaSC hebben daar altijd een streepje voor, dus duik gerust eens deze pro-Fortuna Sittard zaak in en laat je verwennen is ons devies!

Jamin is dus trots op FortunaSC en wil dat ook laten weten. Zo zullen alle leden van de Fortuniors in de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport (zondag 14:30) een werkelijk heerlijke verrassing gaan krijgen. Leden van de Fortuniors krijgen op vertoon van hun ledenpas na afloop van de wedstrijd bij de fanshop op Noord een geweldig grote beker snoep, geheel gratis. Uiteraard kunnen niet-leden hier ook nog ter plekke lid worden en dus ook zo’n lekkere beker snoep krijgen.

De Fortuniors kids-sjaal, welke onderdeel is van het lidmaatschap, zal binnenkort ook gratis af te halen zijn in deze Sittardse winkel. Uiteraard laten we dat de leden tzt nog duidelijk weten waar en wanneer deze prachtige en unieke kids sjaal is af te halen. Verder zal in de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport de eerste line-up van dit seizoen plaats gaan vinden. Altijd spanned en leuk voor de Fortuniors.

Wil jij dit ook maar ben je nog geen lid? Of willen je vriendjes, vriendinnetjes, nichtjes of neefjes ook meedoen? Dat kan. Voor slechts 12 euro per jaar ben je al lid. Gewoon doen dus. Opgeven is echt heel eenvoudig. Download het aanmeldingsformulier van onze site (fortunasc.nl) en stuur dit volledig ingevulde en ondertekende formulier (uiteraard ook door je ouder(s) naar het secretariaat van Fortuna Supporters Collectief p/a Postbus 189, 6130 AD Sittard of mail het naar ledenadmin@fortunasc.nl. Ook kun je je inschrijven tijdens evenementen.

Helmond Sport belooft in ieder geval een lekkere wedstrijd te worden, op naar de drie punten!

Bron: Jamin Sittard
Auteur: Kiprich