Joeri Schroyen naar Go Ahead Eagles

Fortuna Sittard verdediger Joeri schroyen verkast transfervrij naar GA Eagles. De kersverse Eredivisionist legt de Limburger transfervrij vast voor 2 jaar. Een opmerkelijke transfer voor de 22jarige Weertenaar. De opvolger van Joeri Schroyen heeft Fortuna Sittard reeds in huis: Walid Sekkour.

Ramon Voorn, Timothy Dreesen maar met name voor het vertrek van Joeri Schroyen werd in Sittard-Geleen gevreesd. De linksback van Fortuna kende afgelopen seizoen een stormachtige ontwikkeling en stond ondermeer in de belangstelling van MVV Maastricht.

Vandaag blijkt echter ook dat GA Eagles de 22jarige Limburger reeds enige tijd volgt. De Weertenaar verkast transfervrije en tekent voor 2 seizoenen in Deventer. Uiteraard wenst FortunaHome Joeri Schroyen veel succes in Deventer en in zijn verdere voetbalcarrière.

Joeri Schroyen (18 januari 1991) maakte zijn competitiedebuut in het betaalde voetbal op 24 augustus 2010 in de wedstrijd Fortuna Sittard – FC Volendam. Als linksback speelde de Limburger 3 seizoenen voor Fortuna Sittard met 71 gigs achter zijn naam. Goed voor een 95 ste plaats in onze Top 100 allertijden.

Bron: Home of True Support!