Live radio; FC Oss tegen Fortuna Sittard

De laatste uitwedstrijd voor de winterstop is tegen FC Oss. Draait de laatste weken goed en dat kunnen we niet zeggen van Fortuna Sittard. Wie weet hoe we weer goed gaan draaien, mag het zeggen. Natuurlijk heeft iedereen zijn of haar mening. “Het ligt aan de trainer” of  “Het ligt aan die of die speler” of “Het ligt aan de scheidsrechter/assistent-scheidsrechter” Dit zijn veel gehoorde kreten. Behalve als alles cresendo gaat…..Er zijn nog 6 punten te behalen voordat de kicksen een paar weken in het vet mogen….hihi. Dus gewoon weer even mijn motto beziggen: “Alles kump good! ”

Zoals gewend gaan we weer rond half acht beginnen met muziek, praatjes, prognoses en de opstellingen van beide teams. Met even voor begin het clublied. Het vaste radio uit-team staat vanaf de aftrap met de microfoons in de handen. O ja, voor wie het nog niet weet, dat zijn Ger IJpeij en Mervyn van Leeuwen.

Om te luisteren, klik je op een van de onderstaande icoontjes. Ik hoop dat onze technische man alles nog eens gecontrolleerd/gecorrigeerd en zo nodig aangepast heeft. Veel luisterplezier.

Namens Radio Fortuna SC, Ger “roepie-roepie” IJpeij

Windows Media Player

iTunes

Winamp

Real Player

VLC

Quicktime

Mobiele kanalen:

iPhone

Android