Live radio: FC Volendam tegen Fortuna Sittard.

Indien de ict-er van het forum de icoontjes op tijd aanpast, kunnen jullie vanavond de uitzending weer volgen….pfff. Heb daar bij het schrijven van dit stukje nog geen zicht op. Zal zonodig in de reacties de stand van zaken mededelen. Dus nog ff onduidelijkheid/zekerheid.

Wel was afgelopen maandag duidelijk/zeker dat de scheidsrechter ons twee punten heeft gestolen. Allereerst was het een onterechte vrije trap, Luc Mares nam volledig correct de bal af van de FC Eindhoven-speler. Ten tweede de afstand. De bal lag iets buiten de lijnen van het penalty-gebied ( 16,5 meter ) en de plek waar de afstandslijn werd getrokken lag net buiten het doelgebied ( 5,5 meter ). dus de afstand was duidelijk 11 meter ipv 9,15 meter. Om dan ook nog enkele gele kaarten te geven……foei scheidsrechter !!!

Vanavond de volgende (uit)wedstrijd en de volgende kans om weer eens (uit)wedstrijd winnend af te sluiten. Wij gaan ervoor. Hopelijk doet onze geel-groene brigade dat ook.

Als alles dus goed gaat, beginnen we rond half acht de uitzending met muziek, praatjes, prognoses en de opstellingen van de beide elftallen. En even voor achten ons clublied. Het wedstrijdverslag zal wederom worden verzorgd door Ger IJpeij en Mervin van Leeuwen.

Om te luisteren klik je op een van de onderstaande icoontjes. Veel luisterplezier.

Namens Radio Fortuna SC, Ger “roepie-roepie” IJpeij

Windows Media Player

iTunes

Winamp

Real Player

VLC

Quicktime

Mobiele kanalen:

iPhone

Android