Live radio: Fortuna Sittard tegen FC Volendam

De eerste vier wedstrijden zijn gespeeld en onze club staat op dit moment op de vierde plaats. Voldoet op dit moment aan mijn voorspelling: top 5. Al zijn er wel nog 30 wedstrijden te spelen. Vanavond winnen is handhaving van deze top-positie.

We spelen nu binnen 8 dagen 3 wedstrijden. A.s. dinsdag gaan we op bezoek bij Noordwijk (waar Radio Fortuna SC ook present is) om te proberen een ronde verder te komen in het beker toernooi. Dan nog twee thuiswedstrijden: volgende week vrijdag tegen de verrassend sterk gestartte jonkies van AZ. En vanavond tegen de palingboeren uit Volendam. Deze club heeft nog geen potten kunnen breken in de prille competitie. Staat met 2 punten uit 4 wedstrijden op een 18e plaats. Maar dat wil niet zeggen dat Fortuna Sittard een makkie heeft vanavond. Gesteund door wederom ruim 3000 supporters zullen de punten in Sittard moeten blijven.

Wat ook een blijvertje is, zijn de uitzendingen van Radio Fortuna SC. We zien aan de luister-aansluitingen dat steeds meer mensen  de wedstrijden volgen via ons eigen medium, zeker tijdens de uitwedstrijden. Maar ook tijdens de thuiswedstrijden zijn er steeds meer luisteraars. We beginnen vanavond weer zoals jullie gewend zijn om uiterlijk half acht met muziek, praatjes, prognoses en de opstellingen van beide teams. En vanaf het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Martens beginnen Erik en ik in de microfoons te praten.

Om te kunnen luisteren klik je op een van de onderstaande icoontjes. Veel luisterplezier.

Namens Radio Fortuna SC, Ger “roepie-ropeie” IJpeij

Windows Media Player

iTunes

Winamp

Real Player

VLC

Quicktime

Mobiele kanalen:

iPhone

Android