Live radio: Fortuna Sittard tegen jong PSV

Vanavond het begin van de vierde en laatste periode.Voor Fortuna Sittard zijn dat vijf thuis- en vier uitwedstrijden, te weten:

Vandaag 3 maart thuis tegen jong PSV,         vrijdag 10 maart uit naar VVV Venlo,           maandag 13 maart thuis tegen NAC Breda,

Vrijdag 17 maart thuis tegen de Graafschap,  zondag 2 april uit tegen MVV Maastricht,     vrijdag 7 april thuis tegen Helmond Sport,

Vrijdag 14 april uit tegen FC Eindhoven,        maandag 17 april thuis tegen FC Oss,          Vrijdag 21 april uit tegen FC den Bosch.

Alle wedstrijden beginnen ’s avonds om acht uur, Behalve die tegen MVV en FC Oss. Die beginnen om 14.30 uur. Gezien de vorm en de flow waarin we ons momenteel bevinden, zeker geen onhaalbare zaak. De thuiswedstrijden mogen in ieder geval niet verloren worden. En zou je die werkelijk alle vijf winnen, heb je al 15 punten. Moet je uit nog minimaal een punt of drie, vier “uit” halen…Want op de keeper beschouwt hebben we de derde periode ook maar nipt gemist. Hadden we de thuiswedstrijd tegen FC den Bosch(1-4) niet verloren, maar gewonnen….. En uitgerekend tegen die zelfde ploeg spelen we de laatste wedstrijd van deze periode.

Maar vanavond eerst de moeilijke thuiswedstrijd tegen de jonkies van PSV. Staan net als hun grote broers op de derde plaats. En ironisch genoeg: kunnen allebeide geen kampioen meer worden, vanwege de achterstand op de nrs één in beide competities  Verwacht vandaag minimaal 1 punt en hopelijk zelfs 3. En verwacht ook wat meer publiek als normaal.

Wij starten zoals gewend rond half acht met muziek, praatjes, prognoses en de opstellingen van beide teams. Even voor achten het clublied. of een gedeelte….hihi. En vanaf de aftrap staan, nee zitten Ger IJpeij en Erik Hillen weer met de microfoon in de hand om de thuisblijvers van deze wedstrijd verslag te doen.

Om te luisteren, klik je op een van de onderstaande icoointjes. Volgens de laatste berichten en jullie reacties werkt nu alles zoals het hoort. Veel luisterplezier.

Namens Radio Fortuna SC, Ger “roepie-roepie” IJpeij

Windows Media Player

iTunes

Winamp

Real Player

VLC

Quicktime

Mobiele kanalen:

iPhone

Android