Maandprijs voetbalpoule: 4 business seats!

Met het ingaan van de derde speelronde in de Jupiler League is de Fortuna SC Voetbalpoule officieel van start gegaan. Dit betekent dat er in de maand september voor het eerst om de maandprijs kan worden gestreden door de leden van Fortuna SC.

We mogen de voetbalpoule met trots een ongekend succes noemen: maarliefst 336 deelnemers hebben zich de afgelopen weken ingeschreven en dat aantal groeit nog steeds. Een dergelijk succes mag natuurlijk gevierd worden met een mooie maandprijs. Fortuna Sittard is, net als Fortuna SC, zwaar onder de indruk van het enthousiasme onder de deelnemers en wilt graag bijdragen aan een knallende start van de voetbalpoule.

De winnaar dan wel het hoogst geklasseerde lid van Fortuna SC in de maand September gaat dan ook aan de haal met niets minder dan vier (!) business seats voor de wedstrijd Fortuna Sittard – NEC Nijmegen (ter waarde van € 140,00), die wordt gespeeld op 6 oktober 2017, aanvang 20:00 uur. Ben jij de winnaar van de maand september, dan kun je dus maar liefst drie vrienden (vriendinnen mag ook) laten meegenieten van je overwinning en de wedstrijd Fortuna Sittard – NEC Nijmegenn bekijken terwijl je lekker onderuitgezakt zit in je business seat (consumpties zijn voor eigen rekening). Uiteraard bedanken wij Fortuna Sittard voor deze meer dan gulle bijdrage aan de voetbalpoule!

Aan alle deelnemers: heel veel succes gewenst deze maand. Mocht je wel deelnemen aan de voetbalpoule, maar ben je nog geen lid? Klik dan hier om je in te schrijven en doe mee voor de maandprijzen vanaf oktokber en uiteraard het eindklassement! Inschrijven voor de voetbalpoule blijft gedurende het seizoen mogelijk, voor meer info daaromtrent klik je hier .