Merchandise tip: fansleutel

De  Open Dag van Fortuna Sittard vind dit jaar plaats op zondag 28 juli 2013. Met nog een dikke maand is het programma van deze middag al redelijk bekend. Op het veld is van alles te zien: een techniek training, een surprise wedstrijd en een veldtraining onder leiding van trainer Wil Boessen.

Op Fortuna SC werden overigens leuke ideeën geopperd, zoals het penaltyschieten op doelman Ferhat Kaya. Per pingel een euro en Fortuna SC kan toch al snel een gratis busreis laten lopen naar een uitwedstrijd. Briljant plan.

Fortuna SC zal met 3 stands aanwezig zijn. Maatjes zal ongetwijfeld groots uitpakken met oude en nieuwe merchandise. Enigszins verrassend, desalniettemin niet minder leuk is het eerste nieuwe merchandise product van Fortuna Sittard echter niet van de hand van Maatjes.

Theo Arts attendeert ons namelijk op een Fortuna SC sleutel. Ja, wel zeer bijzonder. Vraag resteert bij ons wel of je deze sleutel daadwerkelijk als basis kan gebruiken voor het bijmaken van een huissleutel of dat de fansleutel symboliek uitstraalt aan je sleutelbos. De sleutel tot nieuwe successen zeg maar.

Sowieso een hebbedingetje, voor 6,95 euro kunt u deze fansleutel tijdens de Open Dag kopen. Zondag 28 juli 2013 dus, be there.

Auteur: Fortuna SC, Edgar Lucassen