MVO: darten met Fortuna SC

Fortuna SC zet zich graag in voor de minderbedeelden in onze maatschappij. Minderbedeelde? Misschien is de term niet geheel correct want de patiënten van Stichting Pergamijn hadden ook woensdag 19 juni 2013 weer de grootste lol tijdens de 6wekelijkse dart activiteit in café de Brand Taveerne (Limbrichterveld). Een Fortuna Sittard minded café waar de patiënten in een veilige omgeving kennis kunnen maken met de maatschappij buiten de Stichting.

Onder deskundige leiding van Ger en Edgar (twee Fortuna Sittard fans bij uitstek, dus aangesloten bij Fortuna SC) werd menig pijltje naast het bord gegooid. Het plezier staat gelukkig centraal en iedereen die wenst bij te dragen aan een betere maatschappij, of simpelweg eens van gedachte wilt wisselen wat we nog meer kunnen doen voor onze topdarters, kan eens mailen met webmaster@fortunasc.nl . De volgende dartavond staat inmiddels gepland voor 14 augustus 2013, aanvang 19.00 uur. Kom gerust eens buurten en neem vooral je pijlen mee.

Nawoord: het damesteam van Fortuna Sittard heeft reeds laten weten graag een keer als sparringpartner te willen fungeren. Grote klasse, maatschappelijk verantwoord op zijn mooist. Samen strijden op en buiten het veld.

Auteur: Edgar Lucassen