MVP Fortuna Sittard – Heracles Almelo

Wie waren volgens jullie de uitblinkers tegen Heracles Almelo? Er kan gestemd worden tot dinsdagavond 20.00.

Er zijn enkele spelregels verbonden aan de stemming voor de wekelijkse MVP:

1. Er kan gestemd worden op alle spelers die minimaal 15 minuten gespeeld hebben.

2. Iedereen kan aan drie spelers één punt toekennen.

3. Er kan per persoon één keer gestemd worden. Dubbele mailadressen, vrijwel identieke mailadressen en onzin mailadressen worden uit de reacties gefilterd. Neem dus vooral de moeite niet.

Laat in de reacties achter op wie jij gestemd hebt!

 

22 thoughts on “MVP Fortuna Sittard – Heracles Almelo

 1. Het was toch een prachtig geheel…het hele TEAM.
  Die Diemers speelde gisteren fenomenaal met een evenrens zeer sterke Rodriques vandaag.
  Ik heb genoten vanaf de 1e minuut tot de 120e minuut (toen was iedereen vh veld😉)
  DIEMERS, RODRIQUES, STOKKERS

 2. Diemers (met kop en schouders)
  Rodriguez
  Koselev (goede reddingen op cruciale momenten)

  Diemers wordt met de week sterker. Heeft veel vertrouwen en is een genot om naar te kijken. Klasse speler!
  Rodriguez speelde ook erg sterk, verdedigend won hij nagenoeg ieder duel en zelfs opbouwend laat hij zich nu zien.
  Koselev heeft gisteren een prima pot gekeept. Goede reddingen op cruciale momenten en straalde veel meer rust uit dan in andere wedstrijden.
  Achterin hadden ze het wederom lastig. Dammers wederom matig in balbezit. Te vaak onnodig balverlies. Moet er echt uit! Essers had het ook lastig. Was achterin de zwakste schakel gisteravond.

  Wat ik vooral mooi vind om te zien is de hoeveelheid kansen die ze creeëren. Ze hadden zomaar 5 keer kunnen scoren. Daaruit blijkt wel dat voetballend dik in orde is. En op de bank zitten een aantal spelers die het team zeker niet zwakker maken als ze invallen (Heerings, Vidigal, Smeets, Hutten) en de technische staf zelfs keuzes kan maken hoe men wil gaan spelen gedurende de wedstrijd. Daar hebben we echt een voorsprong tov andere concurrenten in de Eredivisie.

  Stokkers pakt zijn rol als nieuwe aanvallender uitstekend op en heeft een paar grote stappen gemaakt in zijn ontwikkeling. Knap!
  En Semedo… tsja… het is er gewoon niet. Vaak ongelukkig in zijn acties, het valt allemaal niet op z’n plek. Hard blijven werken, heel hard. Ik hoop dat iedereen hem blijft steunen. Daar heeft die jongen het meeste aan.

  Gisteravond “gewoon” even met 3-0 gewonnen van de nummer vier van de Eredivisie. Wat een weelde. Wie knijpt me in mijn arm?

 3. het was weer een echte teamprestatie. Super gespeeld.

  de uitblinkers waren wel zeker Diemers en Stokkers

  voor de derde plek komen vele in aanmerking. Pinto was een razende roeland op de flank wat heeft hij een aantal meters gemaakt daar. Rodriguez speelde dit keer degelijk. Koselev maakte een zeer goede redding op een cruciaal moment. Maar mijn derde plek gaat toch naar El Messa omdat hij echt spelinzicht heeft. Hopelijk staat hij weer standaard in de basis.

  1. om de minste spelers zo te benoemen vind ik na zo een wedstrijd niet zo gepast.
   lamprou speelde best aardig. Semedo vind ik nog steeds een hele nuttige speler en heeft ook genoeg gevaar gebracht in de wedstrijd.

  2. Ik heb genoten van het hele elftal en mijn toppers zijn Diemers, Rodriguez en Kocelev. Ik vond vooral Dammers een stuk minder dan normaal.

   Essers had het vooral moeilijk omdat Semedo niet goed meeverdedigde en Messaoudi/Rodriguez de rechterkant erg vrij lieten. Hierdoor kwam Peterson, toch niet de minste, te vaak 1-op-1 met Essers. Semedo gaat al wat beter maar mist zelfvertrouwen en dat heeft tijd nodig. Laten we hem als supporters gewoon blijven steunen want mede dankzij hem spelen we nu wel eredivisie. Lamprou zit wel veel dreiging in maar moet wat effectiever in zijn acties worden. Het balletje op Stokkers was natuurlijk geniaal.

 4. Diemers Stokkers Semedo, Semedo omdat hij ondanks dat hij niet in de vorm steekt die wij graag zien toch blijft proberen er komt een wedstrijd en dan valt alles goed.

   1. Iedereen mag vinden van Semedo wat hij wilt ik vond hem tegen Heracles echt niet slecht, momenteel zit hem in de afronding ook alles tegen.

 5. Vond Rodriguez ook de beste man over de gehele wedstrijd. Verdedigend sterk en bijna geen fout gemaakt. Diemers de eerste 15 a 20 min niet heel erg sterk veel foute ballen en mislukte actie´s, maar wat hij na de penalty liet zien, weergaloos! ongelooflijk zo goed, was echt niet normaal, alles lukte en wat een hoogstandjes. Koselev, waar hij bij vvv niet sterk uit zag, maakte hij zaterdag twee heel belangrijke reddingen, zeker die waar hij heel snel uit kwam om dat schot te blokkeren. El messi vond ik, juiste deze keer wat minder. Blijft in mijn ogen, ook een super voetballer, laat verdedigend alleen vaak wat liggen. Semedo ja sorry, hij probeert wel, maar is bijna genant aan het worden. Hij is een van ons, maar als wij daar Kuwas hadden staan hadden we 6-0 gewonnen. Dat was trouwens de grootste blunder van Heracles om Kuwas te wisselen. Was toch veruit de gevaarlijkste man 1ste helft, waar Fortuna de handen vol aan had. Dus trainert bedankt nog daarvoor :). Maar heerlijk potje, genieten!

 6. Kosolev
  Rodriquez
  Diemers

  Bovenal echte team prestatie!!
  Zo moet er gespeeld worden in een thuiswedstrijd, vroeg druk zetten op de tegenstander.
  Onze keeper had wat goed te maken na het zeer matige potje van tegen VVV en dat heeft hij ook gedaan, knappe reddingen op de juiste momenten en hij straalde rust uit, eindelijk.
  Ons centrale duo, foutloos. onze backs Essers en Pinto hebben het enorm zwaar gehad, maar de nul is gehaald.
  Diemers wat een creativiteit , Rodriquez en Messi veel rust aan de bal en zorgden nu voor de juiste balans.
  Voorhoede met Stokkers het goudhaantje, daar wordt je gewoon blij van al je die passie en positieve houding ziet.
  Lamprou veel dreiging en snelheid in zijn acties, is alleen wat vaak op de teentjes getrapt als hij de bal niet krijgt.
  Semedo ik vond hem echt niet zo slecht als er door sommigen hier gezegd wordt, hij werkt zich een slag in de ronde, maar als je vorm niet te pakken hebt dan is het gewoon werken en hopen dat het terugkeert.
  Hij heeft een doelpunt nodig, niet meer of minder, en de steun van de supporters!!! Ik vind het nog steeds een topper.

  Op naar Heerenveen, hopelijk kunnen we daar onze positieve reeks voortzetten.

Geef een antwoord