MVP Heracles – Fortuna

Wie waren volgens jullie de uitblinkers in de wedstrijd tegen Heracles? Er kan gestemd worden tot dinsdagavond 20.00.

Er zijn enkele spelregels verbonden aan de stemming voor de wekelijkse MVP:

1. Er kan gestemd worden op alle spelers die minimaal 15 minuten gespeeld hebben.

2. Iedereen kan aan drie spelers één punt toekennen.

3. Er kan per persoon één keer gestemd worden. Dubbele mailadressen, vrijwel identieke mailadressen en onzin mailadressen worden uit de reacties gefilterd. Neem dus vooral de moeite niet.

Laat in de reacties achter op wie jij gestemd hebt!

 

10 thoughts on “MVP Heracles – Fortuna

 1. haal deze maar van de site. Niemand verdiend het. Alleen de supporters die nog naar uitwedstrijden gaan en de sfeer erinhouden verdienen punten

  1. Ik begrijp dat je bij een 2-0 achterstand wat risico gaat lopen door El Messi door te schuiven en met 3 man achter te spelen. Als het dan 3-0 en 4-0 wordt dan lijkt me dat het moment daar is dat je de boel maar op slot gooit om de schade te beperken, maar deze trainers blijven gewoon vol naar voren spelen…

 2. Allemaal slecht, behalve Kosolev, want anders waren het dubbele cijfers geweest vrees ik.
  Drie uitblinkers in negatieve zin deze keer van mij:
  met stip op 1: Balic, man man, welke wedstrijd hebben ze gescout bij Udinese toen ze deze topper hebben binnengeharkt. Die loopt er bij als de neef van Modric, alleen kan die wel voetballen. Veel te langzaam, veel balverlies, geen drive.
  2: Ramirez, die stond me toch een potje te slapen achterin zaterdag . Ik hoop dat hij naast Dammers beter uit de verf komt want hij moet nog veel leren.
  3: tot mijn spijt, Diemers. De man die normaal de creativiteit en toegevoegde waarde is, leed eveneens veel balverlies, met veel slordige passes (te kort) en weinig zin om zijn eigen fouten te herstellen.

  Met deze verdediging en beperkte inzet vrees ik met grote vrees voor de laatste wedstrijden…

Geef een antwoord