Mvv fans laten Zitterd lachen :)

Eerlijk is eerlijk. Het zit de Mvv fans dit seizoen niet mee. Je zou maar Mvv fan heden ten dage zijn. Moesten ze eerst afrekenen met de bij Fortuna Sittard weggestuurde Tiny Ruys, vertelde passant Paul Rinkes doodleuk dat hij de Jeugd van Mvv bij een partner (*oda dus) gaat onderbrengen. Als klap op de vuurpijl gaf de bijna demente Nol Hendrix Mvv en haar fans nog een trap tegen de “roed-witte kloete” door per direct tonnen aan euros te claimen (die naar Roda moeten). Last but not least zat het de Mvv fans ook niet lekker dat hun eigen vlag van de Angel-side enige jaren geleden was gejat. Sja, wat doe je dan als die-hard ultra??

Het antwoord is simpel. Je knipt twee ooggaten in de panty van oma, je pakt de Opel Manta naar Sittard en ff later aanschouw je met enige jaloezie de snel vorderende bouwwerken aan het Fortuna Stadion (“wie kinne die boeren det noe zoe rap doeeeeeeen?”), loopt het altijd open stadion binnen en je pakt de vlag van de gepensioneerde vrijwilliger John van Bommel en de Fortuna Sittard vlag over Fortuna ’54. “Zoe, det zal die boere liere!”, je hoort het Sjeng tegen Sjang zeggen. Het mooiste moment moet dan natuurlijk nog komen, het online zetten van de heldendaad. Creativiteit noch enige kennis van filmpjes maken is niet nodig, de vlag spreekt wel voor zich zelf. Cool Hardcore-muziekje eronder die moet bevestigen dat het een oldskool heldendaad is en klaar is kee..ehh..Sjang.

Helaas. Bijna. Sittard komt namelijk niet bij van het lachen. De ultras hadden net zo goed een berg zand, onze resterende schuldenlast of drie winstpunten voor Roda jc mee kunnen nemen. Neem het mee, gebruik de doeken als dekbed, schenk het Nol Hendrix  of verkoop het op de veiling om de jeugd in Maastricht te behouden!  Doe ons svp wel een plezier en laat het heldenfilmpje bestaan. Sommige zaken zijn onbetaalbaar 🙂

ps: Vrijdag nemen we bij jullie ook wat mee…. drei punten 😉

Kiprich. (ps: en wel un coole band / plaat!)