Nieuwe fansjaal & mega voordeel in de fanshop!

Zondag 3 augustus wordt in en rond het Fortuna stadion de traditionele Open Dag van Fortuna Sittard georganiseerd. Tussen 12:00 en 17:00 zijn er diverse activiteiten gepland, maar er zijn ook verschillende Fortuna gerelateerde kraampjes ingericht.

Nieuwe fansjaal
Doorgaans brengt de Fortuna Sittard Fanshop elk seizoen een nieuwe algemene (seizoen) sjaal uit. Dit jaar is dat niet anders, voor het seizoen 2014/2015 is er weer een unieke fansjaal te verkrijgen! Voor slechts €12,50 bent u in het bezig van deze nieuwe sjaal.

Grootse uitverkoop / koopjeshoek
De afgelopen jaren heeft de fanshop tientallen producten uitgebracht. Van verschillende artikelen zijn nog enkele stuks op voorraad. Om het seizoen fris te beginnen gaan al deze producten in de uitverkoop! Derhalve wordt één kraam volledig gevuld met shirts, petten, minidresses, mutsen en andere goodies die voor slechts €5,- en €10,- te koop zijn. Flinke kortingen dus op geweldige artikelen! Let wel; wees er snel bij want OP=OP.

Contante betaling
Wij willen u er op attenderen dat er tijdens de Open Dag niet gepind kan worden. Aankopen geschieden enkel via contante betaling.

Bron: Fortuna Sittard Fanshop / Maajtes Streetwear