Nieuwe ledenpas (pas) na Open Dag verkrijgbaar

Met dank aan onze sponsor Peter Schols Schoenmode en het actieve denken van Maatjes Streetwear kunnen we in het komende seizoen onze leden blij maken met een lidmaatschapspas in creditcard formaat. ! Geen scheurende gelamineerde kartonnetjes meer in je portemonnee maar een volwaardig pasje! Je kunt er bijna alles mee: zo krijg je korting bij Peter Schols Schoenmode, betaal je minder voor de bus naar uitwedstrijden en identificeer je jezelf bij activiteiten van onze vereniging.

In dit nieuwe productieproces zijn we helaas wel tegen een kleine tegenvaller aangelopen. Waar we gehoopt hadden het pasje op de Open Dag uit te kunnen reiken zijn deze op het moment nog onderweg naar Sittard. Na binnenkomst moeten ze nog voorzien worden van jouw naam, pakket en lidmaatschapsnummer.

We zullen het zondag dus moeten doen met de nieuwe aanwinsten van Fortuna Sittard, we zullen je via Facebook en onze website informeren over het ophalen en/of bezorgmoment van je pasje.

Leden die hun lidmaatschap nog niet betaald hebben, kunnen dit zondag alsnog doen. Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs kunnen nieuwe leden zich inschrijven.

Tot zondag op onze stand! We hebben daar voor iedereen een kleine verrassing.

Bron: Fortruna SC
* gepubliceerd door Kiprich