Nieuwjaarsborrel 2008

04/01/2008: Vermakelijk. Dat was de borrel van de suportersvereniging in het nieuwe jaar 2008. Laten we voorop stellen dat het initiatief en de organsiatie van een hoog niveau was. Er was goede muziek, lekker eten, de drank was goed getapt en de meesten spelers en bestuursleden van Fortuna waren zichtbaar aanwezig. Vanuit dat perspectief dus een geslaagde avond.

Een tikje tegenvallend was de informatie die de aanwezigen voorgeschoteld kregen. Het was allemaal heel voorzichtig, omzichtig en met de rem erop. Spelers, trainers, voorzitters van respectievelijk RvC & Supportersvereniging en de andere bestuursleden speelden hun rol, maar van onderling vertrouwen of een hechte band is zeker nog geen sprake. Dat moet groeien. Al met al dus een vermakelijke avond.

Rene Maessen voor de banner ” Nooit Fc limburg” . Een buitengewoon grappig thema dat niemand serieus neemt.

Een goed gevulde supporters cafe…

Waar jong en oud met elkaar over het nieuwe jaar filosofeerde

Dj Andy liet hem lekker gaan!

Emmo vergeet soms dat die voetbalsupporters voor zich heeft ipv aandeelhouders. Maar goed, zijn woorden waren helder. Geloof de krant niet, geloof Fortuna en heb 100% vertrouwen in de RvC ook al krijgen jullie geen informatie.. of zoiets van die strekking.

De fans vinden het wel vermakelijk….

Daarna goed geluimd terug naar de stad… U mag drie keer raden waarom deze meneer een boete heeft ontvangen?