Nieuws – hidden

Preview Fortuna-  AZ

Preview Fortuna- AZ

Vanavond om 18.45 treedt Fortuna in eigen stadion aan voor het 3e competitieduel, tegenstander van vanavond is AZ Alkmaar.
Helaas begint het er naar uit te zien dat dit voorlopig het laatste duel zal zijn waar publiek binnen mag dus laten we er met zijn allen een mooie avond van maken.

Update Fortuna Sittard Fanshop!

Update Fortuna Sittard Fanshop!

Woensdag 23 september zal de fanshop van Fortuna Sittard weer geopend zijn. De shop is open vanaf 15u tot 18.00. Nieuw in de fanshop is het trainingspak in de Marine blauwe kleur. Uiteraard zijn andere klassiekers ook nog steeds verkrijgbaar. Lees hier meer.

Fortuna verliest van zichzelf: 1-3

Fortuna verliest van zichzelf: 1-3

De eerste thuiswedstrijd sinds eeuwen is achter de rug.  Mensen die dachten dat voetbal kijken in het stadion een stuk emotielozer zou gaan worden door de corona regels kwamen gelukkig bedrogen uit. De hele wedstrijd stond bol van de spanning, emotie, frustratie en hoop. Van een knallend vuurwerk (we nemen aan dat dit vakwerk was van de mannen van de UGS) tot een goedkope penalty, van een regen aan onnodige gele kaarten tot spelers van Heerenveen die het thuispubliek opzettelijk gingen provoceren. Als een thaise stuiterbal gierde de emotie door het stadion, maar na 90 minuten was de stand onverbiddelijk: 1-3.  

O-10 en JO-12 blij verrast met skybox 24

O-10 en JO-12 blij verrast met skybox 24

Deze week werden de jeugdspelers van HBC09 (teams JO-10 en JO-12) verrast. Op het einde van hun dinsdagavond training kregen deze jonge pupillen allemaal een bal aangeboden door sponsorgroep Skybox 24. Een vrienden- en sponsorgroep gerelateerd aan de BVO Fortuna Sittard.