Nieuws – hidden

Preview Fortuna Sittard- PEC Zwolle

Preview Fortuna Sittard- PEC Zwolle

Aanstaande zaterdag 16 maar om 18.45 staat het volgende thuisduel op het programma, tegenstander is PEC Zwolle.

Bij winst komt Fortuna op de gewenste 34 punten, tegenstander PEC heeft slechts 3 punten minder dus die kunnen bij winst op gelijke hoogte komen. Weet Fortuna in een vol stadion Eredivisie 2024/ 2025 veilig te stellen of gaat PEC er met de punten vandoor?

Preview Ajax Amsterdam- Fortuna Sittard

Preview Ajax Amsterdam- Fortuna Sittard

Aanstaande zondag om 14.30 staat er weer een uitduel op het programma, tegenstander is Ajax Amsterdam.
Eerder dit seizoen werd het 0-0 in Sittard en hoewel Ajax wat meer zijn vorm lijkt te hebben gevonden de laatste tijd reist Fortuna met een goed gevoel af naar de hoofdstad.

Lukt het Fortuna om resultaat te halen in de Arena of blijft Ajax ook in de huidige vorm de sterkste?

Preview RKC Waalwijk- Fortuna Sittard

Preview RKC Waalwijk- Fortuna Sittard

Zaterdag 24 februari om 18.45 uur staat het volgende uitduel op het programma. Tegenstander is RKC Waalwijk. Twee ploegen die in het verleden weinig voor elkaar onder deden en die nu ook beide de punten hard nodig hebben.
Houdt RKC de punten in eigen huis of weet Fortuna de tweede uitoverwinning dit seizoen te boeken?

Preview Fortuna Sittard- AZ Alkmaar

Aanstaande zaterdag om 18.45 staat er weer een thuisduel op het programma; tegenstander is AZ Alkmaar.
Hoewel de tegenstander een lastige start van de tweede seizoenshelft kende is het natuurlijk altijd een lastige tegenstander. Het spel van Fortuna was de afgelopen wedstrijden op zijn zachtst gezegd slecht. Beide ploegen zullen resultaat willen behalen.

Weet AZ de eerste overwinning van 2024 te behalen of houdt Fortuna de punten in eigen huis?

Preview Fortuna Sittard- SC Heerenveen

Preview Fortuna Sittard- SC Heerenveen

Aanstaande zaterdag 3 februari om 18.45 staat er voor Fortuna weer een thuiswedstrijd op het programma, tegenstander is SC Heerenveen. Eerder dit seizoen wonnen de Friezen eenvoudig met 3-0, winst zou betekenen dat ze eveneens over Fortuna heengaan op de ranglijst. Gaat ze dit lukken of verstevigt Fortuna de positie in de middenmoot?

Preview Almere City- Fortuna Sittard

Preview Almere City- Fortuna Sittard

Aanstaande zaterdag 20 januari om 21.00 uur speelt Fortuna een uitwedstrijd. Voor de tweede maal deze week is de tegenstander Almere City.
Almere zal revanche willen voor de nederlaag eerder dit seizoen en de uitschakeling in de beker. Fortuna heeft eveneens de punten nodig en zal dus ook voor winst gaan. Lukt het Fortuna nogmaals om te winnen of gaat Almere de punten in eigen huis houden?

Preview Fortuna Sittard- Sparta Rotterdam

Preview Fortuna Sittard- Sparta Rotterdam

Aanstaande zaterdag 13 januari hervat Fortuna de competitie in eigen huis tegen Sparta Rotterdam. Aanvang van het duel is 16.30 uur. Sparta zal de goede reeks die zij voor de winter hadden ingezet willen doortrekken, Fortuna zal echter de 2e seizoenshelft ook goed willen beginnen in eigen huis.
Wie trekt er aan het langste eind?