Onrust in Kerkrade bron voor humor

Ingezonden stukken

Het gaat niet goed met onze buurman Roda JC. We kunnen alleen maar gissen wat er zich allemaal afspeelt binnen de BVO, maar het lijkt wel alsof iedereen ontevreden is in Kerkrade. Supporters, sponsoren, spelers, trainerstaf, bestuur, ja zelf cubicoon Nol Hendriks aanschouwt de teloorgang met pijn in zijn hart. Zoveel onrust en de laatste plek in de Eredivisie, niet gek dan ook dat sociale media volstaan met woordgrappen als ‘Recht Op Degradatie AF’ en ‘Spelen we zonder spits? Nemeth.”

Eerder wist L1 al te melden dat de problemen in Kerkrade tot leedvermaal leidt in onze gehele provincie, zo ook bij (een deel van) de Fortuna Sittard achterban zo blijkt uit onderstaande toegezonden Youtube clipje.

Nawoord: mocht Roda JC daadwerkelijk degraderen is de kans aanwezig dat alle 4 de Limburgse BVO’s uitkomen in de Jupiler League. VVV Venlo heeft zich inmiddels wel reeds geplaatst voor de playoffs (promotie-degradatie) en ook MVV Maastricht en Fortuna Sittard strijden nog volop mee voor deelname plekken aan deze financieel interessante nacompetitie………….en de kans op promotie (!) naar de Eredivisie.

Auteur: Fortuna SC, Edgar Lucassen.