Preview Fortuna Sittard – PSV Eindhoven

Na de horrorwedstrijd van afgelopen weekend die perfect bij Halloween paste is het aanstaande zondag, 7 november, tijd voor de volgende speelronde thuis tegen PSV. Is een stunt mogelijk of wordt dit weer een rampscenario voor het doelsaldo? De wedstrijd begint om 14.30 in Sittard.

PSV Eindhoven
De ploeg uit Eindhoven staat momenteel op een tweede plek op de ranglijst met slechts 2 punten achterstand op nummer 1 Ajax. Bij winst zijn ze dus in elk geval een aantal uren koploper. PSV verloor in de laatste uitwedstrijden bij Willem 2 en Ajax en trainer Schmidt verwacht ook in Sittard geen eenvoudige opgave omdat de meeste teams thuis meer zelfvertrouwen hebben en daarnaast de fans die er achter staan. Roger Schmidt mist de nodige belangrijke spelers tegen Fortuna want naast Noni Madueke, Cody Gakpo en Mario Götze ontbreekt ook Ryan Thomas. Achter de namen van Yorbe Vertessen en Carlos Vinicius staat een vraagteken.

Fortuna Sittard
Waar Fortuna afgelopen weekend zijn 3e overwinning en de eerste uitoverwinning had kunnen binnenhalen weten we allemaal hoe dat is afgelopen. Zondagmiddag staat de volgende uitdaging op de agenda want van de nummer 2 winnen is een zeer lastige opgave. Daarnaast kampt Fortuna evenals de tegenstander nog altijd met de nodige blessuregevallen, de langdurige geblesseerde Lisandro Semedo heeft nog altijd gezelschap van Mickaël Tirpan en Roel Janssen in de ziekenboeg. Daarnaast raakte Arianit Ferati  geblesseerd op de training en ontbreekt zelfs trainer Sjors Ultee mogelijk. Robbie Alflen nam afgelopen week de trainingen over en indien Ultee inderdaad niet hersteld is zal hij ook voor de groep staan.  Positief nieuws is dat George Cox weer beter is en dus ook weer aansluit.

Vermoedelijke opstelling: van Osch, Lonwijk, Pinto, Angha, Cox, Tekie, Rienstra, Flemming, Johansson, Duarte en Seuntjens.

De wedstrijd begint om 14.30 en staat onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel.
Het supportershome is geopend vanaf 13.00 uur tot aftrap en direct na het laatste fluitsignaal tot een uur of 18.00.

Geef een reactie