Preview Vitesse uit: een avond ter ere van strijders

Zaterdag 21 september neemt Fortuna Sittard het op tegen Vitesse in het GelreDome. Voor Vitesse is het de jaarlijkse Airborne-wedstrijd ter ere van alle veteranen die 75 jaar geleden bij de Slag om Arnhem vochten voor ons land. Niet alleen Vitesse zal de strijders van haar stad eren. Afgelopen woensdag kreeg de voetbalwereld het onvermijdelijke doch onverwachte nieuws te verwerken dat Fernando Ricksen de strijd tegen ALS heeft verloren. Ook hier wordt zaterdagavond bij stilgestaan. De wedstrijd begint om 20:45 in een stijf uitverkocht GelreDome.

Vitesse

De Arnhemmers gaan een mooie traditionele avond tegemoet. Aan Fortuna de taak om hier zo goed mogelijk weerstand aan te bieden. Vitesse is vorige week bij PSV hoogstpersoonlijk door Donyell Malen afgedroogd met maarliefst vijf doelpunten! Tot dan toe was Vitesse koploper.

Verwachte opstelling: Pasveer, Clark, Obispo, Doekhi, Lelieveld, Grot, Bazoer, Bero, Tanane, Matavz, Linssen

Fortuna Sittard

Fortuna kreeg de afgelopen week het verlies van Fernando Ricksen te verwerken. N.a.v. zijn overlijden staan er mooie acties gepland. Zo is er een oproep gedaan om de spelersbus uit te komen zwaaien bij het Fortuna Sittard Stadion. Wil je hierbij zijn? Zorg dan dat je zaterdag om 15:15 daar bent. Ook wordt er gedurende de tweede minuut van de wedstrijd geklapt voor Ricksen. Hopelijk stimuleren we hiermee onze strijders op het veld om de punten mee naar Sittard te nemen!

De laatste wedstrijd, thuis tegen FC Twente, was het geluk in ieder geval niet aan Sittardse zijde. Laat dit een goed uitgangspunt voor passie en strijd tegen Vitesse zijn. Nog even ter herinnering: de bussen vertrekken om 18:15 vanaf het Fortuna Sittard Stadion. Omwisselen is bij parkeerplaats Hondsiep bij Haps tussen 19.15 en 19.45.

Verwachte opstelling: Koselev, Essers, Ninaj, Angha, Cox, Tekie, Smeets, Diemers, Passlack, Ciss, Sambou

Geef een reactie