Radio Fortuna SC te gast bij Meer FM

Zaterdag 27 augustus was Radio Fortuna SC te gast bij “meer fm”.

Zal bij jullie de vraag rijzen: Wat is  “meer fm”? Dit is de plaatselijke radiozender van Meersen. Zij zenden nonstop muziek uit en hebben ook live-uitzendingen. Op zaterdags van 16.00 uur tot 18.00 uur maakt Bert Bouvrie samen met zijn dochter Rachelle een heel leuk radioprogramma. Bert heeft ons benaderd om elke week een kort telefonisch radioverslag van de wedstrijd te geven. Hier willen we graag aan meewerken en Mervyn heeft het spits afgebeten door de eerste keer op zaterdag 13 aug. jl na de wedstrijd uit bij Telstar. Vorige week zaterdag was het de beurt aan Erik. Hij deed zijn zegje over de wedstrijd thuis tegen Almere City.

Om gewoon eens persoonlijk met Bert en Rachelle en hun radiogebeuren kennis te maken, ben ik persoonlijk op bezoek geweest in hun studio, momenteel gevestigd in de Ketel, een  buurthuis en voormalig cafe in Meersen. Hun opname en uitzendstudio bevind zich op een van de kamers boven. Daar hebben ze tijdens hun programma mij als gast ontvangen en “ondervraagd”.

Voor degene die die uitzending gemist hebben of gewoon eens willen beluisteren: ga even naar hun site:  www.meerfm.nl                                     Scroll naar beneden en klik op: “Uitzending gemist? Luister hier de uitzending terug”. Scroll dan weer neer beneden tot : Min of Meer. Daar zie je de foto van Bert en Rachelle en het balkje voor de uitzending terug te luisteren. Daarin veel leuke muziek en tussendoor de (vraag)gesprekken met mij. Moet je wel even de tijd voor nemen. Programma duurt in totaal 2 uren.

LET OP: Dit programma is slechts één week te beluisteren ! Veel luisterplezier.

Ger “roepie-roepie” IJpeij