Regel je SCC/FortunaSC bij SVM!

De seizoenkaartenverkoop is goed van start gegaan. Op het moment van schrijven heeft Fortuna Sittard al 420 seizoenkaarten verkocht, een prachtig aantal. Normaal gesproken komt de seizoenkaartenverkoop pas stukken later op gang!

De belactie van enkele supporters heeft eraan bijgedragen dat die verkoop nog sneller verloopt. Ook het aantrekken van Jeffrey Vlug heeft het vertrouwen in een leuk seizoen doen toenemen. Fortuna zal u in de komende weken verder verrassen met meer spelersnieuws. Om de seizoenkaartenverkoop verder te faciliteren zijn rondom de wedstrijd tegen SVM diverse zaken geregeld :

• Er worden flyers en formulieren uitgedeeld bij de ingang
• Er is een speciale stand ingericht waar u uw seizoenkaart kunt aanvragen, deze vindt u links naast de tribune aan het hoofdveld bij SVM.

U krijgt tevens de gelegenheid om lid te worden van het Fortuna Supporters Collectief. Ook het ledenbestand van FortunaSC is in korte tijd op imposante wijze gegroeid. FSC heeft inmiddels meer dan 120 leden en ligt op schema om de doelstelling van 500 leden te gaan behalen.

Als u voor één juli uw seizoenkaart heeft besteld en betaald maakt u kans op een van tien “Mark van Bommel” pakketten. Hier hoort andere een “Meet & Greet” met Mark van Bommel bij! Maak dus van de gelegenheid gebruik en bestel uw seizoenkaart bij de Fortuna Stand op het SVM terrein.

Fortuna Sittard en het Fortuna Supporters Collectief zetten gezamenlijk koers naar een mooie sportieve toekomst! Bent u er ook bij?

Auteur: FortunaSC/Fortuna Sittard

Â