Roel Janssen : nog 2 jaar Fortuna

Na het mooie nieuws vanochtend betreffende de verlenging van doelman Ferhat Kaya kan Fortuna SC u vandaag nog meer mooi nieuws brengen.

​Fortuna Sittard en Roel Janssen (24) hebben namelijk overeenstemming bereikt over een nieuw tweejarig contract. De centrale verdediger begint zodoende aan zijn vierde seizoen in Sittardse dienst.

Fortuna wilde graag verder met Janssen. ´Daar hij een goed seizoen achter de rug heeft en met menige goede pass aan de basis stond van menige aanval en daarnaast ook nog een rustpunt was in de defensie. Verder voldoen we hier ook aan een wens van onze trainer, die voor Roel een sleutelpositie in ons elftal in gedachten heeft. Er was ons veel gelegen om de centrale as Kaya-Janssen-Voorn te behouden´, aldus technisch manager Charly Chudik.

De speler zelf had aanbiedingen van andere teams op zak, maar koos toch voor een hernieuwde verbintenis bij Fortuna. ´Omdat ik daar gewoon het beste gevoel bij had. Nu we twee jaar achter mekaar de playoffs hebben gehaald , wil ik ook in het neiuwe seizoen daarvoor strijden. De gesprekken met onze nieuwe trainer Peter van Vossen waren ook erg positief en ik hoop dan ook onder hem weer verdere stappen te kunnen maken. â€‹Bovendien, ik ben nog jong en als ik de komende twee jaar goed presteer, kan ik dan nog altijd een stap hogerop maken´, aldus Janssen.

Fortuna SC is zeer blij met dit goede nieuws en wenst Roel dan ook twee succesvolle jaren toe.

Auteur : Harald

Bron : Fortuna Sittard