Sittard Youth is de Baas!

Het Internationaal Fortuna-SC Minivoetbal toernooi 2014 !!!
Wanneer

Zaterdag 24 mei 2014.  Terrein open: 09.30. Start wedstrijden 11.00 uur

Adresgegevens Sportterrein Sporting Sittard ’13 (voormalige Almania velden), het BOSS park, Bachstraat 39, 6137 RX Sittard . klik hier voor kaart
Algemene info: Download hier het programma en informatie
Regels Download hier het reglement

Wedstrijden

schem a

Klik hier voor het poule schema en hier voor de finale rondes
Kosten: 50 euro per team, te betalen op Bank nr. NL54RABO0150430175 ten name van Fortuna SC en met vermelding van je teamnaam of een afspraak met Kiprich/ organisatie
Klik hier voor het pouleschema en hier voor de finale rondes

Toernooi opzet.
Er was eens” een supporters minivoetbal toernooi dat gebaseerd op een uniek concept zeer succesvol was. Dit toernooi is de geschiedenisboeken ingegaan als de DD-Cup (‘durf en doorzetting vermogen’) . In de loop der jaren is het toernooi onder verschillende namen en op verschillende terreinen gespeeld. Het was altijd spraakmakend met een hoog entertainment gehalte. Dit jaar beloofd het nog aantrekkelijker te worden, we gaan de formule met verschillende internationale teams, meer dames elftallen en “special acts” nog exotischer maken!

De basis van het toernooi wordt natuurlijk gevormd door “osse eige teams” uit de Fortunafans en vrijwilligers sfeer. Dat alleen al is een spektakel om het talent, en veelal ook het gebrek eraan, te kunnen aanschouwen. De inzet echter veelal aandoenlijk en hartverwarmend!  Ieder team speelt met 5 veldspelers en 1 keeper. Maximaal 4 wisselspelers per team, er mag onbeperkt gewisseld worden. Een speler mag tijdens het toernooi slechts voor 1 team uitkomen en een wedstrijd duurt 15 minuten zonder rust.

Via onze facebook pagina en de Fortunasc.nl pagina zullen we jullie op de hoogte houden van de vele ontwikkelingen die nog gaan komen, zoals wedstrijdschema’s, faciliteiten, deelnemende teams, special act’s, Dj’s (!) en special guest’s.

DOE MEE MET DIT FEEST VAN HET VOETBAL!

Voor vragen en/of informatie kun je webmaster Kiprich benaderen of mailen naar info@fortunasc.nl.

klik hier voor Foto’s van het toernooi in 2012

klik hier voor Foto’s van het toernooi in 2011

klik hier voor Foto’s van het toernooi in 2010

klik hier voor Foto’s van het toernooi in 2009

klik hier voor Foto’s van het toernooi in 2006

klik hier voor Foto’s van het toernooi in 2004

klik hier voor Foto’s van het toernooi in 2003