Supportershome weer volledig beschikbaar en vernieuwd fanplein

Het supportershome is vanaf a.s. zaterdag 02-10-2021 weer volledig beschikbaar en opent om 18:30 haar deuren. Je kan dus ook weer binnen gezellig een biertje drinken onder het genot van de klanken van onze huis DJ’s SA-LO Audio. Iedereen is welkom, zowel jong als oud. Het home zal geopend zijn tot 21:00 en na afloop van de wedstrijd geopend zijn vanaf 22:45 tot 24:00 uur.

Het fanplein voor het supportershome zal ook uitgebreid worden. Voor onze jongste fans zal er een opblaasbaar voetbalveld worden opgezet, en om de inwenige mens te versterken zal er een frietwagen aanwezig zijn.

Zowel voor als na de wedstrijd is er de mogelijkheid de speciale Oktoberfeest sjaals aan te schaffen voor slechts € 10,00 (betaling alleen per pin). Voor meer informatie omtrent de sjaals klik hier: https://www.fortunasc.nl/fortuna-sc-presenteert-supporters-oktoberfeest-sjaal/

Een uniek item om ook al een beetje in de Oktoberfeest stemming te komen. Op 16 oktober zal er voor en na het duel tegen Cambuur een waar Oktoberfeest losbarsten in het supportershome.

Tevens is er na de wedstrijd (en ook uitsluitend na de wedstrijd) weer de mogelijkheid om de unieke set van 4 bierglazen te kopen voor slechts € 15,00 (betaling per pin). Klik hier voor meer informatie omtrent de glazen: https://www.fortunasc.nl/fortuna-sc-presenteert-fortuna-sittard-bierglazen/

Kom en moedig je club aan! Zien we jou zaterdag ook?

#wijstrijdenvooronzehelden

 

Geef een reactie