TGV zoekt versterkingen!

Het duurt nog enkele weken voordat de eerste wedstrijden in de Jupiler League worden gespeeld , echter zijn wij van TGV al volop bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen . We hebben het afgelopen seizoen geprobeerd ons regelmatig te laten zien bij thuis en uitwedstrijden van Fortuna, en met een mooie actie ter ere van onze held Fernando Ricksen het seizoen mooi afgesloten .

Echter willen wij komend seizoen wederom door groeien , en hopen wij nog mooiere en grotere acties te kunnen realiseren ter ondersteuning van de club en het team . Hiervoor zijn wij dan ook opzoek naar mensen die bereid zijn om ons te helpen bij alles dat met TGV te maken heeft.

We zijn op zoek naar nieuwe leden met ervaring op het gebied van:

– Beheren van Social Media en de website
– Werken met Photoshop en/of illustrator.
– Ontwerpen van sfeeracties/merchandising/logo’s
– Tekenen
– Verven
– Graffiti

Ben je bereid om ons op regelmatige basis vrijwillig te helpen? Dan zijn we opzoek naar jou! Ook als je denkt ons van dienst te kunnen zijn met iets dat er niet bij staat, horen wij het graag.

Meld je aan door een bericht te sturen naar ons via Facebook , of stuur ons een mail op TGV@FortunaSC.nl. We zullen iedereen die zich aanmeldt zo snel mogelijk een bericht sturen want komende weken staan de eerste dingen al op het programma.