Update! Derbysjaal te koop: Danke..bitte!

Dit jaar is een heerlijk seizoen. Waar we een paar jaar geleden nog blij mochten zijn met slechts een derby tegen Mvv, daar kan Limburg nu uitzien naar een volwaardige strijd  tussen de 4 BVO’s van Limburg. Heerlijk..of moeten we in dit kader “Herrlich” zeggen?

De fans van Fortuna Sittard kunnen maar niet wachten op de sportieve strijd die binnenkort in Sittard zal ontbranden tussen het door de overheid zwaar gesubsidieerde *oda jc uit Kerkrade en onze eigen Limburgse Trots: Fortuna Sittard. De TGV is dan ook al met man aan macht bezig om deze wedstrijd van de juiste sferen te voorzien, waaronder ook een nieuwe derby sjaal.  De opdruk met het Duitse Zwijntje, met zijn olijk steenkolen lampje en  zijn ietwat gehavende uiterlijk laten weinig aan de verbeelding over 🙂

Sjaals zijn verkrijgbaar bij de TGV leden of vraag gerust ook de bekenden op Vak-C en Noord. Mailen kan op tifosigialloverde@hotmail.com, de opbrengst van deze verkoop (12 euro p.s) zal volledig ten goede komen aan de sfeeracties die TGV organiseert als sfeergroep van Fortuna SC.

Update: De nieuwe (beperkte) oplage derby sjaals is binnen!

Iedereen die een sjaal gereserveerd heeft zal vandaag een mail krijgen! Nieuwe sjaals kunnen gereserveerd worden d.m.v. een mailtje naar tgv@fortunasc.nl

Volgende week zijn de sjaals in de avond af te halen in het stadion bij de kaartverkoop. Exacte data en tijden worden nog gecommuniceerd.

Weer er snel bij, want op=op.

Bron: Fortuna-Sc