Vakantie Foto’s pagina

Vakantiegroeten van Fortunafans voor Fortunafans!

Op onze club zijn we trots. Dat mogen anderen gerust weten. Als grootste Familiepagina van Fortuna Sittard geven wij haar bezoekers dan ook de kans om te laten zien dat zij op haar vakantie bestemming, in binnen of buitenland, het geel-groene gevoel blijft (uit) dragen! Door de jaren heen zijn er zo honderden fans die hun “Fortuna” vakantiekiekje van hun zelf, hun familie, kinderen of vrienden op deze Site hebben laten zetten!

Hierdoor is inmiddels een zeer groot en leuk “Fortuna fans op vakantie” overzicht ontstaan die nog maar eens laat zien dat Fortunafans over de hele wereld komen.!! Je ziet hieronder de wereldkaart en per werelddeel staan de foto’s van je mede-Fortunafans geschikt. Van de jungle in Peru tot het Rode plein in Moskou en van de Sahara tot de Mount everest. Schitterend! Om de foto’s per werelddeel te zien klik je op het werelddeel en de mooiste geel-groene foto’s liggen aan je voeten… Geniet ervan!

Jouw foto’s ook online? Dat kan. Omdat wij de kwaliteit hoog willen houden dient je inzendig wel aan een drietal criteria te voldoen: Zorg ervoor dat je zelf met je clubkleuren duidelijk in beeld bent, maak de foto op een typische en herkenbare plaats en geef aan waar en wanneer je foto is gemaakt. Stuur je vakantiefoto (minimaal 700 pixels breed) vervolgens naar Remco.Lucassen@FortunaSC.nl .

Klik voor de foto’s op het mapje

Noord Amerika Zuid Amerika Afrika Zuid Europa West Europa Noord & Oost Europa Azie Australie