Bus, ticketing en Fan info Excelsior

Enkele honderden Fortuna Sittard-supporters zullen hun ploeg steunen bij de terugkeer van de club in de Eredivisie op bezoek bij Excelsior.

Update: woensdag 8 aug 16.00

De laatste kaarten voor het uitvak in het Van Dongen & De Roo Stadion waren zondagavond binnen een mum van tijd uitverkocht.  Het lijkt er echter op dat ondanks het eerdere ‘uitverkocht’-bericht van Fortuna er toch nog enkele tickets weer (tickets zijn wel besteld, maar niet betaald) te koop zijn voor Excelsior-uit. Het gaat om ‘vrij vervoer’-kaarten. Deze zijn te koop voor seizoenkaarthouders en Fortuna SC-leden en kosten twintig euro per stuk. Deze kaarten koop je via: https://tickets.fortunasittard.nl. 

Dat het uitvak (400 stoelen)  uitverkocht raakt is uiteraard wel een feit! ​Mocht je problemen hebben ervaren bij het kopen van uitkaarten en zijn die problemen niet verholpen? Geef dit dan aan bij Fortuna Sittard, daar zij gaat over de verkoop van (uit)kaarten.

Het is voor Fortuna de eerste wedstrijd op het hoogste niveau sinds 5 mei 2002.  De twee bussen van de Supportersvereniging zullen vanaf het stadion om 17.30 vertrekken. De overige 300 fans die op vrij vervoer naar Rotterdam gaan kunnen hun kaarten “omruilen” voor reguliere tickets aan de kassa’s van het Van Donge & De Roo Stadion.

Het  fluitsignaal bij Excelsior – Fortuna Sittard  zal om 20.45 uur klinken.

Geef een reactie