Voor 5 euro naar Fortuna – Jong Ajax

Fortuna Sittard moet winnen om aansluiting met play-offs plekken te behouden

Komt dat zien en steun Fortuna Sittard in haar strijd voor een plek in de play-offs is het devies.  Komende vrijdag 21 maart 2014 kunt u voor slechts 5 euro getuige zijn van deze wedstrijd in de Jupiler League. Kaarten zijn in de voorverkoop te koop bij Wilsport.

Jong Ajax kent enkele sterren in wording en is momenteel de trotse koploper van de 4 de periode. Het team van trainer Alfons Groenendijk behaalde het maximaal aantal punten uit haar laatste 4 competitiewedstrijden tegen respectievelijk Sparta Rotterdam, FC Den Bosch, Almere City FC en Achilles’29. Jong Ajax is dan ook zonder enige twijfel de ploeg in vorm.

Dit seizoen speelden ondermeer Cillissen, Vermeer, Sana, Andersen, Kishna, Serero, Schöne, Hoessen, Klaassen, Duarte, de Sa, Blind, Veltman, Van der Hoorn, Sno, Boilesen, Moisander en Denswill voor Jong Ajax. Omdat het grote Ajax komend weekend geen competitiewedstrijd kent, is de verwachting dat komende vrijdag zeker enkele ‘grote’ namen mee zullen spelen tegen Fortuna Sittard.

Komt dat zien, het devies! Fortuna Sittard kan alle steun goed gebruiken en wij attenderen een ieder dan ook maar wat graag op de speciale 5 euro actie. Tot vrijdag! Aanvang van de wedstrijd 20.00 uur.

Auteur: Edgar Lucassen, Fortuna SC