Vrijdag Signeersessie Ricksen in Fan-home!

Voorafgaande aan de wedstrijd Fortuna Sittard-FC Dordrecht vindt er op 22 november een signeersessie van Fernando Ricksen in het Offermans Joosten Stadion plaats. Aanleiding hiervoor is zijn onlangs verschenen spraakmakende biografie “Vechtlust”.

Bestseller.
De biografie van ex-voetballer Fernando Ricksen is deze maand met stip op nummer één binnengekomen in de bestseller top 60 van Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek.  In “Vechtlust” vertelt Fernando Ricksen over zijn turbulente leven. Niet alleen zijn carrière, maar ook zijn heftige levensstijl buiten het veld komt uitgebreid aan bod. De verleidingen en verslavingen werden bijna  zijn ondergang. Toch knokte hij zich als een echte “vechter” terug.

Promotie

Tijdens een gesprek ter promotie van zijn boek op televisie onthulde Fernando Ricksen onlangs dat bij hem de spierziekte ALS is geconstateerd. Door zijn gezondheidstoestand dient hij zeer selectief met promotionele activiteiten en de vele aanvragen om te gaan.

Wij zijn dan ook zeer verheugd dat de ex-voetballer bij zijn club Fortuna Sittard voor alle belangstellenden zijn net verschenen boek zal signeren. Deze signeersessie wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van het Fortuna Supporters Collectief.

Signeersessie
De signeersessie zal op 22 november voorafgaand aan de wedstrijd Fortuna Sittard- FC Dordrecht in het supportershome aan de voorzijde van het stadion plaatsvinden. Belangstellenden kunnen tussen 18.30 en 19.30 uur hun boek door de hoofdrolspeler van de avond laten signeren. Ook kunnen mensen ter plekke een boek kopen. Vanwege de verwachte drukte en de beperkte tijd raden wij belangstellenden aan om tijdig aanwezig te zijn.

De gezondheid van Fernando Ricksen is natuurlijk het allerbelangrijkste. Deze avond wordt dan ook onder voorbehoud ingepland. Mocht de signeersessie onverhoopt geen doorgang vinden dan houden we u via www.fortunasittard.nl en uiteraard op deze site op de hoogte.

Auteur Kipich